ولید المعلم:

سوری ها بر آزادسازی اراضی خود از لوث تروریستها اصرار دارند

سوری ها بر آزادسازی اراضی خود از لوث تروریستها اصرار دارند

وزیر خارجه سوریه تاکید کرد: ملت سوریه بر آزادسازی اراضی خود از نیروهای خارجی که به طور غیرقانونی در خاک سوریه حضور دارند و آزادسازی آن از لوث تروریستها، اصرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، ولید المعلم وزیر خارجه سوریه تاکید کرد: ملت سوریه بر آزادسازی اراضی خود از نیروهای خارجی که به طور غیرقانونی در خاک سوریه حضور دارند و آزادسازی آن از لوث تروریستها، اصرار دارد.

وی درباره انتخابات پارلمانی امروز سوریه هم گفت: برگزاری انتخابات پارلمانی به مثابه پیروزی و روز ملی است. برگزاری این انتخابات نشان داد که سوریه بر حاکمیت ملی و مخالفت با دخالت خارجی در امور داخلی خود، مصمم است.

ولید المعلم افزود: برگزاری انتخابات پارلمانی نشان داد که روند دموکراسی خوب است.

وزیر خارجه سوریه ابراز امیدواری کرد که پارلمان آتی، خواسته های ملت سوریه را برآورده سازد و نقش نظارتی قوی بر قوه مجریه داشته باشد.

کد خبر 4978096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha