۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱

در طول هفته دولت؛

۷۳ طرح و پروژه در پارس‌آباد افتتاح می‌شود

۷۳ طرح و پروژه در پارس‌آباد افتتاح می‌شود

پارس‌آباد- فرماندار شهرستان پارس‌آباد از بهره‌برداری ۷۳ طرح و پروژه به‌مناسبت هفته دولت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم امامی صبح امروز همزمان با نخستین روز از هفته دولت در دیدار مسئولان ادارات که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دولت و تسلیت ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین علیه السلام، افزود: ۷۳ طرح و پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۰۷ میلیارد تومان در شهرستان پارس آباد افتتاح و بهره برداری می‌رسد.

وی با تاکید استفاده از هفته دولت در شناساندن دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی، بیان کرد: هفته دولت یادآور فداکاری‌های شهیدان رجایی و باهنر بوده و همچنین فرصت مناسبی برای معرفی و دستاوردهای دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

فرماندار پارس‌آباد ضمن قدردانی از زحمات مسئولان در راستای رفع مشکلات مردم تاکید کرد: تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مشکلات مردم باید اولویت اصلی مسئولان باشد چرا که مردم صاحبان اصلی کشور هستند.

امامی با اشاره به اینکه شهیدان رجایی و باهنر نماد ساده‌زیستی و خدمت صادقانه و بی منت بودند، بیان کرد: مسئولان برای خدمت بهتر به مردم باید شهیدان رجایی و باهنر را الگوی خود قرار دهند.

وی علیرغم مسائل و مشکلات موجود و محدودیت‌های منابع مالی و اعتباری در شهرستان پارس آباد، تصریح کرد: ظرفیت‌ها و پتانسیل و استعدادهای منطقه بی‌نظیر است و شهرستان پارس آباد در مسیر رشد و پیشرفت خود قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار فرماندار و مسئولان ادارات با امام جمعه، عطرافشانی مزار شهدای والامقام شهرستان پارس آباد، افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های شهرداری و تقویت برق و نیرو رسانی از برنامه‌های افتتاحیه اولین روز هفته دولت بود.

کد خبر 5006072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha