۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۸

با حضور وزیر علوم؛

نحوه نظارت بر آموزش های مجازی در سال تحصیلی جدید بررسی می شود

نحوه نظارت بر آموزش های مجازی در سال تحصیلی جدید بررسی می شود

نشست هیئت‌های استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم تحقیقات با حضور وزیر علوم برگزار می شود، این نشست با محور نظارت بر آموزش‌های الکترونیکی و لزوم توجه به کیفیت آن برگزار خواهد شد.

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، دهمین نشست هیئت‌های استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف (ناتک) با حضور منصور غلامی وزیر علوم، رؤسای هیئت های نظارت استانی، دبیران، مدیران نظارت و ارزیابی زیرنظام های آموزشی، مدیران دفاتر نظارت و ارزیابی دانشگاه های دولتی روز سه شنبه ۴ شهریور ماه برگزار می شود.

این نشست با محور «نظارت بر آموزش‌های الکترونیکی و لزوم توجه به کیفیت برگزاری آن» به صورت ویدئوکنفرانس برگزار می‌شود.

هم اندیشی در خصوص چگونگی نظارت بر آموزش های الکترونیکی، هم اندیشی در مورد چالش های موجود هیئت های نظارت استانی با نحوه نظارت بر آموزش های الکترونیکی از اهداف برگزاری دهمین نشست هیئت‌های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی است.

کد مطلب 5006899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha