۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴

رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد خبر داد:

کمک ۱.۷ میلیاردی خیران برای رهایی زندانیان جرائم مالی یزد

کمک ۱.۷ میلیاردی خیران برای رهایی زندانیان جرائم مالی یزد

یزدـ رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد از کمک یک میلیارد و ۷۴۶ میلیون ریالی خیرین برای رهایی زندانیان جرایم غیرعمد اردکانی خبر داد.

محمدرضا حداد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۱۵۲ فقره پرونده صلح و سازش در شعبه ۵ ویژه زندانیان شورای حل اختلاف مستقر در زندان شهرستان اردکان تشکیل و با کمک و مساعدت خیرین تعداد ۷۶ زندانی در پنج ماهه ابتدایی سال جاری از زندان شهرستان اردکان و به آغوش گرم خانواده بازگشتند.

وی در مورد فرهنگ بسیار خوب و زیبای گذشت عنوان کرد: اینکه این فرهنگ بسیار زیبا در کشور رایج شده و صحنه‌های بسیار زیبایی را به جا گذاشته، نشان دهنده رأفت و مهربانی مردم است.

حداد تصریح کرد: گام‌های خیرخواهانه‌ای که با جذب کمک‌های خیرین در راستای آزاد سازی زندانیان بر می‌دارند باعث رضایت خداوند و کاسته شدن آسیب‌های اجتماعی خواهد شد.

حداد افزود: باید از فضای محرم برای آزادی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد و مالی بهره گرفت زیرا زندانیان نیازمند جزو اقشار ضعیف به شمار رفته و باید کمک کنیم تا دست نیازمندان و زندانیان جرایم غیرعمد و مالی را برای آزادی بگیریم و حمایت کنیم.

رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد عنوان کرد: خیران استان در تمامی زمینه‌ها پیشرو بوده‌اند و لازم است افراد نیازمند و گرفتاران در بند زندان که خواسته یا ناخواسته محبوس شده‌اند را فراموش نکنند و برای آزادی زندانیان پیشقدم باشند.

کد خبر 5006951

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha