پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ شهریور ۱۳۹۹، ۷:۵۵

استاندار فارس مطرح کرد:

۴۹۵۰ منطقه تقسیمات کشوری فارس شناسنامه دار شد

۴۹۵۰ منطقه تقسیمات کشوری فارس شناسنامه دار شد

شیراز- استاندار فارس گفت: با رونمایی از طرح کد گذاری در استان شاهد شناسنامه دار شدن ۴هزار و ٩۵٠ منطقه از تقسیمات کشوری در استان هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، عنایت الله رحیمی سه شنبه شب در جمع خبرنگاران بیان کرد: از جمله طرح‌هایی که در کشور باعث هویت دار شدن مناطق تقسیمات کشوری شده طرح کدگذاری ملی است که این طرح با رونمایی در سراسر کشور باعث شده تا فعالیت‌ها در حوزه تقسیمات کشوری هدفمند تر باشد.

وی با اشاره به اینکه این طرح دو سال به طول انجامید یادآور شد: طرح کدگذاری از جمله طرح‌هایی است که نسبت به شناسنامه دار کردن عناصر تقسیمات کشوری اقدام کند و این طرح با توجه به مشکلاتی که پیش‌تر در حوزه اجرایی شدن داشت تاکنون اجرایی نشده بود اما با برطرف شدن این مشکلات اکنون در کشور مورد استفاده رسمی قرار خواهد گرفت.

عالی‌ترین مقام دولت در استان فارس یادآور شد: نگاه توسعه محور در این سامانه از کلان به سمت نگاه خرد بوده و نکته‌ی قابل توجه در این سامانه اینگونه است که فعالیت‌هایی که طی دو سال گذشته توسط استانداری و دستگاه‌های مرتبط از طریق این سامانه صورت گرفته است باعث شده تا ۲۵ هزار نسخه در استان فارس شناسایی شده و ۴۹۵۰ منطقه‌ای کشوری در استان فارس شناسنامه دار شود.

وی افزود: با توجه به گزارشاتی که در سامانه کد گذاری مشخص شده است در استان فارس ۱۳۰ روستا که خالی از سکنه یا تغییر مکان داشته‌اند مشخص شده است و با این اطلاعات می‌توان نسبت به برنامه ریزی بلندمدت برای احیا و توسعه روستاهای اینچنین برنامه‌ریزی کرد
 

کد خبر 5008469

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha