پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۵۰

اوکراین روابط خود را با بلاروس به حالت تعلیق درآورد

اوکراین روابط خود را با بلاروس به حالت تعلیق درآورد

وزیر امور خارجه اوکراین از تعلیق موقت روابط این کشور با بلاروس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، «دمیترو کوله‌با» (Dmytro Kuleba) وزیر امور خارجه اوکراین در مصاحبه با کانال تلویزیونی «۱+۱» اعلام کرد که کشورش به طور موقت روابط خود را با بلاروس به حالت تعلیق درمی‌آورد.

وزیر امور خارجه اوکراین در این باره اعلام کرد: تحولات در بلاروس را زیر نظر داریم. برقراری روابط مجدد میان دو کشور هنگامی آغاز خواهد شد که متقاعد شویم این روابط خدشه‌ای به اعتبار سیاسی و اخلاقی اوکراین نمی‌زند.

«دمیترو کوله‌با» در ادامه با بیان اینکه کلیه روابط کشورش با بلاروس به حالت تعلیق در آمده است، تاکید کرد که امکان انتقال مذاکرات مینسک به منظور حل بحران دونباس در شرق این کشور نیز از این شهر به مکان دیگر وجود دارد.

گفتنی است پس از اعلام پیروزی الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور کنونی بلاروس در انتخابات ۹ آگوست، اعتراضات و تجمعات سراسری به نتیجه انتخابات آغاز و تبدیل به بحرانی سیاسی در این کشور شده است.

دولت بلاروس کشورهای غرب‌گرا به ویژه همسایگانش یعنی اوکراین، لهستان و لیتوانی را به مداخله در امور داخلی این کشور و حمایت از اعتراضات متهم می‌کند.

کد خبر 5010617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha