پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵

عضو کمیسیون برنامه و بودجه:

سایپا در جهت خودکفایی و پاسخگویی به نیازهای مردم گام بر می‌دارد

سایپا در جهت خودکفایی و پاسخگویی به نیازهای مردم گام بر می‌دارد

عضو شاخص کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه افزایش تحویل خودرو به مشتریان سایپا چندین مزیت دارد، گفت: این اقدام سایپا موجب آرامش در جامعه و جو روانی آرام در بین مردم می شود.

به گزارش بازرگانی  خبرگزاری مهر به نقل از سایپا، جبار کوچکی‌نژاد نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش تحویل خودرو به مشتریان سایپا در مدت اخیر به نسبت مدت مشابه سال گذشته گفت: سایپا با این اقدام خود هم موجب آرامش در جامعه شده و هم یک جو روانی آرام و مطمئن در بین مردم ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: این افزایش تحویل خودرو به مشتریان نشان از مدیریت خوب مدیران این شرکت خودروساز است و باید در سال جهش تولید شاهد ادامه این روند مدیریتی در بخش‌های مختلف تولیدی کشور باشیم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تأکید کرد: سایپا در جهت خوداتکایی، خودکفایی و پاسخگویی به نیازهای مردم گام برمی دارد و مجلس هم حامی این روند خواهد بود.

کوچکی‌نژاد گفت: مجلس شورای اسلامی و نمایندگان در سال جهش تولید از هر اقدامی در راستای افزایش تولید حمایت خواهند کرد.

وی با اشاره به مشکلات قطعه‌سازان افزود: امیدواریم که با مدیریت خوب این مشکل نیز برطرف شود.

کد خبر 5013955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سایپا IR ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۳
      0 0
      شرکت سایپا فقط پول میگیره ولی هیچ خودرویی تحویل نمیده بعدش هم نه به مشتری نه به بازرسی نه به قوه قضاییه نه به مجلس نه به صمت نه به دولت پاسخگو نیست یا شاید هم به احتمال نود و هشت درصد سبیل همه رو چرب