۲۵ خرداد ۱۳۸۶، ۹:۵۸

سرپرست تیم ملی کشتی آزاد در گفتگو با مهر:

فقر فن کشتی گیران رفع خواهد شد / باید سطح آگاهی و علم مربیان را بالا ببریم

هاشم کلاهی گفت: هیچ کس منکر فقر فن موجود در بین کشتی گیران کشور نیست اما مطمئن باشید که با بالا بردن سطح آگاهی و دانش مربیان می توانیم این نقص را برطرف کنیم.

 مربی باسابقه استان تهران و سرپرست تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: متاسفانه چند سالی است که کشتی گیران کشورمان دیگر تکنیک و فن لازم را ندارند و تمامی دیدارهای برگزار شده به هل دادن و زیر گیری اجباری ختم می گردد که اصلا زیبنده کشتی ناب ایران نیست. این موضوع دلایل ریشه ای دارد که مهم ترین آن نیز پایین بودن سطح آگاهی و دانش مربیان است. تا زمانی که سطح آگاهی مربیان را بالا نبریم همچنان با این مشکل روبه رو خواهیم بود.

 وی ادامه داد: خوشبختانه فدراسیون کشتی این موضوع را در اولویت برنامه های کاری خود قرار داده و با دعوت از مربیان کاربلدی همچون معزی پور که مربیان جوان و تکنیکی مانند طلایی و دودانگه را در کنار خود دارد سعی می کنیم این مشکل را رفع کنیم. به یاد دارم زمانی تیم جوانان ما با داشتن کشتی گیران تکنیکی همچون غلامرضا محمدی، محمد طلایی و رسول خادم که هر کدام چند فن پیچیده را نیز به عنوان شگرد در اختیار داشتند خیال تیم ملی بزرگسالان را از بابت پشتوانه راحت کرده بودد اما متاسفانه امروز چنین موقعیتی وجود ندارد که امیدوارم به کمک کادر فنی جوانان بتوانیم این موضوع را نیز حل کنیم.

 کلاهی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نیز بخوبی بر این امر واقف است و در نظر دارد با برگزاری کلاس هایی که بتازگی استارت خورده این مشکل را رفع نماید. او با برگزاری کلاسی که اولویت کاری اش مرور فن و رفع نواقص است کشتی گیران شاخص و داوطلب را به سمتی خواهد برد که انشاءاله در میادین بعدی شاهد دیدارهایی با سطح فنی بالا باشیم. در این دوره از کلاس ها بیش از 20 کشتی گیر حضور دارند که قابلیت و توانایی آنان ثابت شده است.

کد خبر 501513

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha