۲۳ خرداد ۱۳۸۶، ۱۵:۳۵

رتبه برتر ادارات بهزیستی کشور در حوزه درمان اعتیاد تعیین شد

سازمان بهزیستی استان تهران از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر ، به عنوان واحد پیشرو و فعال در عرصه مبارزه با مواد مخدر معرفی و موفق به کسب رتبه اول شد .

به گزارش خبرگزاری مهر ، در پانزدهمین جلسه کمیته درمان ، بازپروری و حرفه آموزی ستاد مبارزه با مواد مخدر سازمان بهزیستی استان تهران ، در تمام شاخص های مربوط به درمان اعتیاد از قبیل راه اندازی مراکز گذری ترک اعتیاد ( DIG ) ، نحوه تعاملات با ستاد مبارزه با مواد مخدر ، نحوه تعاملات با نهادهای غیر دولتی (NGO  ) ، جلب مشارکت و استفاده از ظرفیت آنها ، تحت پوشش قرار دادن تعداد زیادی از معتادان و ارائه خدمات درمانی به آنها ، مقام اول و در بین سازمان های بهزیستی استان های کشور را کسب کرد.

دکتر سعید صفائیان مدیر کل امور درمان ، بازپروری و حرفه آموزی و دبیر کمیته درمانی ستاد مبارزه با مواد مخدر هم در نامه ای از زحمات این سازمان در همکاری با ستاد مبارزه با مواد مخدر و راه اندازی به موقع مراکز درمانی و کاهش آسیب در سطح استان تهران قدردانی کرد .

گفتنی است بهزیستی استان تهران با 51 مرکز دولتی ترک اعتیاد ، 491 مرکز خصوصی و 69 مرکز گذری ترک اعتیاد (DIC  ) این خدمات را ارائه می دهد .

کد خبر 501515

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha