داد الرحمن بامری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به مشکلات پیش آمده ناشی از کرونا و محدودیت صادرات و همزمانی آن با فصل برداشت خرما، دلالان فرصت را غنیمت شمرده و سعی دارند خرمای مرغوب باغداران را با قیمت نازلی خریداری کنند.
وی افزود: علیرغم محدودیت منابع مالی و عدم تخصیص اعتبار جهت خرید تضمینی خرما، مدیریت تعاون روستایی استان سیستان و بلوچستان به همراه کلیه شرکتها و اتحادیهها برای جلوگیری از ارزان فروشی خرما، به یاری تولید کنندگان خرما شتافت.
مدیر تعاون روستایی سیستان و بلوچستان گفت: این مدیریت با ظرفیت کامل سردخانههای متعلق به شبکه تعاون روستایی مستقر در ایرانشهر و سراوان که حدود ۱۴۰۰ تن است و سردخانههای استیجاری با ظرفیت ١٣ هزار تن در ایرانشهر، مهرستان و سیب و سوران خرمای کشاورزان را نگهداری میکند.
وی تاکید کرد: کشاورزان میتوانند خرمای تولیدی خود را پس از بستهبندی به سردخانههای اتحادیه تعاونی روستایی مستقر در شهرستانها بدون پرداخت هزینه تحویل دهند تا اتحادیه تعاون روستایی در موقع مناسب نسبت به فروش خرما اقدام کند و یا کشاورز هر زمانی که بازار مناسبی پیدا کرد شخصاً اقدام به فروش محصول خرما بکند.
بامری با اشاره به اینکه کشاورزان هزینه نگهداری را در زمان فروش تسویه خواهند کرد، تصریح کرد: این اقدام بهترین شیوه ممکن برای حفظ دسترنج کشاورزان از دست دلالان است.
نظر شما