محمد دهقانی فیروزآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهارکرد: ۱۴۸ بیمار با علائم بیماری حاد تنفسی در بیمارستانهای استان بستری هستند.
وی با بیان اینکه از این تعداد ۶۶ نفر مبتلای قطعی بیماری کرونا هستند، بیان کرد: ۱۲ نفر از مبتلایان کرونا در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
دهقانی با بیان اینکه حال عمومی یک نفر از بیماران کرونایی وخیم است، بیان داشت: شمار فوتیهای کرونا با ثبت یک مورد جدید در شبانه روز گذشته به ۱۵۳ نفر رسیده است.
وی در خصوص وضعیت مختطره شیوع کرونا در شهرستانهای استان گفت: شهرستانهای بیرجند، سربیشه، بشرویه و طبس در وضعیت قرمز قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند عنوان کرد: همچنین شهرهای خوسف، درمیان و فردوس در شرایط نارنجی قرار گرفته اند.
وی بیان داشت: شهرستانهای زیرکوه، نهبندان و قاین در وضعیت زرد و سرایان در وضعیت سفید و کم خطر قرار دارد.
دهقانی خواستار رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله اجتماعی از سوی هم استانیها شد، بیان کرد: سفرها و دورهمی های خانوادگی از عوامل افزایش مبتلایان به کرونا در استان است.
نظر شما