به گزارش خبرنگار مهر، جهانبخش بانشی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حضور ۹۰۰ مشاور در آموزش و پرورش استان فارس کافی نیست، تاکید کرد: مشاورین به لحاظ کمبودی که داریم باید در دوره متوسطه اول بر اساس اولویت تقسیم شوند.
وی در عین حال اظهار کرد: علاوه بر نیاز به مشاور متوسطه اول و دوم، چیزی اضافه نمیآید که به دبستان اختصاص یابد اما در همه دورههای تحصیلی نیاز به مشاور داریم.
با این حال به گفته بانشی، مدارس استان فارس از مشاورین قوی برخوردار است اما از نظر تعداد در مضیقه قرار دارند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس با تاکید بر اینکه حوزه فرهنگی و پرورشی یکی از ارکان آموزش و پرورش به شمار میرود، افزود: در سند تحول بنیادین از ۶ ساحت حداقل ۴ ساحت مرتبط با این حوزه است.
بانشی در ادامه بیان کرد: در مدارس نیروهائی در قالب مربیان پرورشی داریم که برنامه مبتنی بر اعتقادات را پیش میبرند همچنین مشاورین تحصیلی نیز داریم که در زمینه راهنمایی تحصیلی یاری رسان دانش آموزان هستند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس با اعلام اینکه در سال تحصیلی جاری با وجود مشکل کرونا که شرایط جدیدی ایجاد کرد راهبردهایی در نظر گرفتیم که اولاً بهش عمده فعالیتهای با محوریت فضای مجازی باشد و رکن اساسی کار پرورشی است.
به گفته بانشی، راهبرد برنامهای آموزش و پرورش فارس با توجه به مشکلات روحی و روانی که برای دانش آموزان در خانه ممکن است ایجاد شود، ایجاد فضای نشاط و بالندگی و سرزندگی است.
وی ادامه داد: فعالیت در قالب برگزاری جشنوارهها و برنامههای هنری و عملیاتی فرهنگی زیر نظر اداره فرهنگی و هنری تدوین شد تا فضای نشاط و سرزندگی ایجاد شود.
بانشی با این حال، اعلام کرد: در سال جاری با توجه به اینکه امکان اجرای حضوری نداریم لذا در شبکه شاد و فضای مجازی برنامههای مذهبی در قالب جشنوارهها و مسابقات گنجانده شد.
وی با یادآوری اینکه ۲۵۰ نفر از مشاورین در ایام شیوع کرونا ۲۴ ساعته پاسخگوی سوالات دانش آموزان بودند، اظهار کرد: طرح اجرایی «تاک» با هدف آماده سازی برای انتخاب رشته و طرح «از من بپرس» به شکل فراگیر از جمله برنامههایی بود که در این راستا برگزار شد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی به عنوان واقعیت مد نظر آموزش و پرورش استان است، بیان کرد: طبیعتاً راهکارهای اساسی داریم اما از ظرفیت فضای مجازی در قالب طرح «نماد» استفاده شد تا دانش آموزان آسیب دیده را به مراکز مرتبط ارجاع دهد و طرح دوم «کانون یاری گران زندگی» است که در بخش زیادی از مدارس اجرا میشود.
بانشی تصریح کرد: هدف حوزه معاونت پرورشی، تربیت صالح و دارای ویژگیهای اخلاقی مبتنی بر دین مبین اسلام است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس با اشاره به اجرای پویش نذر دانایی تاکید کرد: در حوزه کتاب خوانی اگر قرار است پیشرفتی روی بدهد دانش آموزان باید از دوره دبستان علاقه مند به مطالعه شوند.
نظر شما