۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۲

استاندار آذربایجان شرقی خبر داد؛

برخورد جدی با اخلال‌گران امنیت اقتصادی در آذربایجان شرقی

 برخورد جدی با اخلال‌گران امنیت اقتصادی در آذربایجان شرقی

تبریز- استاندار آذربایجان شرقی از برخورد با هنجارشکنان، شایعه‌پراکنان و اخلال‌گران امنیت اقتصادی خبر داد و گفت: تنظیم بازار در شرایط فعلی بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پورمحمدی عصر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان، اظهار داشت: جلسات این ستاد از اهمیت بسیاری در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی و مدیریت بازار برخوردار است و باید به شکل مستمر برگزار شود.

وی ادامه داد: تنظیم بازار بیشتر از هر زمان دیگری باید مورد توجه قرار گیرد که در این راستا برخورد با هرج‌ومرج، گران‌فروش و اخلال در نظم و امنیت اجتماعی و اقتصادی جامعه در اولویت است.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: تأمین نیازهای اساسی مردم با قیمت مناسب، یکی از مهم‌ترین مصادیق خدمت به مردم است که مشکل خاصی در این زمینه نداریم.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه مشکلی از نظر کمبود آرد و نان در استان نداریم، گفت: از مردم انتظار داریم به شایعات منتشرشده در فضای مجازی توجه نکنند.

در این جلسه گزارش اقدامات نظارتی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و همچنین سامان‌دهی روند تولید و توزیع کالاهای اساسی در بازار استان توسط دستگاه‌های متولی ارائه شد.

کد خبر 5047688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha