۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۲۷

در ۲۴ ساعت گذشته؛

۷ فوتی دیگر بر اثر ابتلا به کرونا در کرمانشاه به ثبت رسید

۷ فوتی دیگر بر اثر ابتلا به کرونا در کرمانشاه به ثبت رسید

کرمانشاه- رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ثبت هفت فوتی دیگر بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی محمدی بعد از ظهر پنجشنبه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره بستری شدن ۶۵ مورد مثبت مبتلا به کرونا در استان کرمانشاه در ۲۴ ساعت گذشته، اظهار کرد: جمع موارد مثبت بستری به پنج هزار و ۳۷۳ نفر رسید و هم‌اکنون ۵۹۷ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان کرمانشاه بستری هستند.

وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۲ مورد بیمار مثبت سرپایی نیز در استان کرمانشاه شناسایی و جمع موارد سرپایی مثبت در استان به ۱۷ هزار و ۳۸۰ نفر رسید.

رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: تعداد موارد فوت در اثر ابتلاء قطعی به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان هفت نفر است که از این تعداد چهار مورد فوت مربوط به شهرستان کرمانشاه است.

محمدی درباره سایر جان باختگان گفت: همچنین در شبانه روز گذشته در شهرستان‌های دالاهو، صحنه و هرسین هر کدام یک‌نفر در اثر ابتلاء به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

وی گفت: با احتساب موارد فوت در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان باختگان در اثر ابتلاء به کرونا در استان کرمانشاه از ابتدای اپیدمی تاکنون به ۷۲۹ نفر رسید.

محمدی تصریح کرد: از ابتدای شروع اپیدمی تاکنون در استان ۱۴ هزار و ۷۹۱ نفر بستری و ۱۳ هزار و ۴۵۱ نفر نیز بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

گفتنی است، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۷ بیمار جدید با علائم مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمانشاه بستری شده و ترخیص ۱۱۴ نفر نیز از بیمارستان پس از بهبودی انجام گرفته است.

کد خبر 5049206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha