پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱

با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛

سرپرست مجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند منصوب شد

سرپرست مجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی سرپرست مجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند را منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حکمی واحد قیاسی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای نهاوند را با حفظ سمت به عنوان سرپرست مجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند منصوب کرد.

در این حکم خطاب به دکتر قیاسی آمده است:

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم و با حفظ سمت به سرپرستی مجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود راه‌اندازی دانشگاه نهاوند را پیگیری و با بهره‌مندی از تجارب اعضای هیئت علمی وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریت‌های تعیین شده برای آن مجتمع به انجام رسانید.

امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت‌المال و صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری، رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه، اهتمام ورزید.

دکتر واحد قیاسی متولد ۱۳۵۶ در شهر نهاوند و عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه ملایر می‌باشد. وی دانش‌آموخته دکتری مهندسی عمران از دانشگاه یو پی ام مالزی است.

از سوابق اجرایی وی می‌توان به رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای نهاوند (۱۳۹۹-۱۳۹۵)، مدیریت و معاونت گروه مهندسی عمران دانشگاه ملایر (۱۳۹۵-۱۳۹۱)، مسئول راه اندازی کانون شکوفایی و خلاقیت نهاوند ۱۳۹۵و دبیر علمی سومین کنفرانس ملی عمران ۱۳۹۵ دانشگاه ملایر اشاره کرد.

قیاسی همچنین چاپ بیش از ۴۰ مقاله علمی پژوهشی و آی. اس. آی و حضور و ارائه در بیش از ۶۵ کنفرانس ملی و بین المللی، پژوهشگر برتر دانشگاه یو پی ام مالزی در سال ۲۰۰۹، نماینده تام‌الاختیار برگزاری کنکور سال ۱۳۹۹ و کسب مقام اول کشور درخصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی، پایه یک نظام مهندسی عمران و مدرس دوره‌های نظام مهندسی کشور و راهنمایی و مشاوره بیش از ۴۰ پایان‌نامه کارشناسی ارشد و دکتری را در کارنامه پژوهشی خود دارد.

وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه‌ای از خدمات حسین مرادی مخلص، رئیس سابق مجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند، در طول تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

کد خبر 5052285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha