۲ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۳۴

استاندار قم مطرح کرد:

ضرورت همدلی بین مسئولان استان قم/ لزوم افزایش امنیت سرمایه گذاری

ضرورت همدلی بین مسئولان استان قم/ لزوم افزایش امنیت سرمایه گذاری

قم- استاندار قم با اشاره به ضرورت همدلی مسئولان استان برای توسعه‌ی اشتغال و کارآفرینی و بهبود وضعیت معیشتی مردم گفت: از عملکرد حمایتی تشکیلات قضایی و سایر دستگاه‌های حاکمیتی رضایت داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست در جلسه کارگروه مقابله با تحریم استان قم با اشاره به اولویت دولت برای کم اثر کردن تحریم‌ها گفت: در استان قم تلاش مسئولان بر حمایت از تولید و فعالان اقتصادی بوده و حل مشکلات سرمایه گذاران و اشتغال آفرینان همواره مورد تاکید مدیریت ارشد استان است.

وی با اشاره به طرح کارت ویژه سرمایه گذاران برای ملاقات خصوصی با مدیریت استان و اهمیت افزایش امنیت سرمایه‌گذاری گفت: برنامه‌های منظم سه شنبه‌های اقتصادی گام مؤثری در تحقق شعار جهش تولید در استان بوده و تعامل دستگاه‌های نظارتی در استان قم در این راستا مطلوب بوده است.

استاندار قم با اشاره به ضرورت همدلی مسئولان استان برای توسعه‌ی اشتغال و کارآفرینی گفت: از عملکرد حمایتی تشکیلات قضائی و سایر دستگاه‌های حاکمیتی رضایت داریم و استفاده از نظرات مشورتی سایر دستگاه‌ها در جلسات از سیاست‌های مدیریت استان بوده و معتقد به استفاده از همه ظرفیت‌ها در راستای بهبود وضعیت معیشتی، امنیتی و اجتماعی هستیم.

وی با بیان اینکه حمایت مراجع عظام تقلید و حوزه‌های علمیه همواره برای مدیریت استان در همه موارد خصوصاً در راستای رونق تولید دلگرم کننده است، افزود: کارگروه اقدام می‌تواند جنبه مشارکت همه مسئولان در پیشبرد برنامه‌های نظام را تقویت کند و این حمایت‌ها، مسئولیت مدیران در خدمت به مردم را مضاعف می‌کند.

کد خبر 5102491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha