به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الشرق الاوسط ، كنفرانس دموكراسي و حقوق بشر با همكاري دولت يمن و سازمان "صلح بدون عدالت هرگز " امروز در صنعا گشايش مي يابد.
در اين كنفرانس ، سه محور مربوط به دموكراسي ، قانون وحقوق بشر بررسي خواهد شد و در پايان نيز بيانيه صنعا با تاكيد بر گفتگو در چارچوب منطقه اي درمورد قانون ، دموكراسي وحقوق بشر صادر خواهد شد.
ابوبكر القربي وزيرامورخارجه يمن با تاكيد بر دور بودن مسائل سياسي از اين كنفرانس ، ابراز اميدواري كرد كه اين كنفرانس يك ديدگاه روشني را درمورد گفتگوي عربي اروپايي محقق كند به ويژه اينكه علاوه بركشورهاي عربي، كشورهايي مانند ايران، تركيه، افغانستان ، كنيا ، اتيوپي ، اريتره ، چاد و سيرالئون هم شركت مي كنند.
وي با اعلام مخالفت با تحميل دموكراسي آمريكايي برجهان عرب ، مشاركت سازمان هاي اسراييلي در اين كنفرانس را تكذيب كرد.
القربي گفت : دموكراسي وارداتي نيست و با ارزش ها و آزادي و مساوات مرتبط است و هر ملتي حق دارد متناسب با تجارب خود اقدام كند.
وي در عين حال به وجود برخي اشتباهات در يمن در زمينه حقوق بشر اعتراف كرد. به گفته وزير امورخارجه يمن ، دراين كنفرانس به حقوق بشر در مناطق اشغالي وعراق توجه خواهد شد.
وزير امور خارجه يمن ،مشاركت رژيم صهيونيستي در كنفرانس دموكراسي و حقوق بشر را كه قرار است امروز در صنعا برگزار شود تكذيب كرد.
کد خبر 51167


نظر شما