پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد:

کشف ۲۹۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان

کشف ۲۹۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان

زاهدان - فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف ۲۹۴ هزار لیتر سوخت قاچاق طی هفته گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار احمد طاهری اظهار داشت: در هفته گذشته طرح مبارزه با قاچاق سوخت، با هدف جلوگیری از هدر رفت سرمایه‌های ملی، با جدیت، در نقاط مختلف استان سیستان و بلوچستان به اجرا درآمد.

وی افزود: در این راستا مأموران پلیس امنیت اقتصادی و دیگر رده‌های عملیاتی استان، با شناسایی و تخریب ۵ محل دپوی سوخت و در بازرسی از ۱۴ دستگاه تریلی سوخت کش و ۱۸ دستگاه اتوبوس دارای باک اضافی، ۲۹۴ هزار و ۶۶۱ لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه قانونی توزیع را کشف کردند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این مقدار سوخت کشف شده شامل ۲۵۱ هزار و ۷۸۶ لیتر گازوئیل، ۳۰ هزار و ۳۰۰ لیتر نفت سفید ،۶ هزار و ۹۸۰ لیتر بنزین و ۴ هزار و۹۳۴ لیتر سایر فرآورده‌های نفتی بوده که در شهرستان‌های زابل، زاهدان، ایرانشهر، نیکشهر و سراوان کشف شدند.

وی با اشاره به توقیف ۳۲ دستگاه تریلی و اتوبوس حامل سوخت قاچاق، بیان کرد: در این رابطه ۲ باند قاچاق سوخت منهدم و ۴۱ فرد متخلف دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

سردار طاهری تصریح کرد: با تأکید بر اجرای مستمر طرح‌های پاکسازی نقاط آلوده در جهت مبارزه با قاچاقچیان سوخت، تصریح کرد: یکی از رسالت‌های نیروی انتظامی برقراری نظم و امنیت عمومی است و پلیس با تمام توان و اقتدار با افرادی که بخواهند منابع و منافع ملی را به تاراج ببرند قاطعانه برخورد می‌کند.

کد خبر 5124619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha