پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶

لیگ برتر هندبال مردان؛

برتری فرازبام برابر پاس/ پارسایی: از عملکرد شاگردانم راضی هستم

برتری فرازبام برابر پاس/ پارسایی: از عملکرد شاگردانم راضی هستم

چهارمین روز از مرحله سوم لیگ برتر هندبال مردان با برتری تیم فرازبام خاییز دهدشت برابر تیم پاس ناجای قم در اولین بازی پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در نخستین بازی چهارمین روز از دور رفت از مرحله سوم رقابت‌های لیگ برتر هندبال کشور و در گروه M، امروز جمعه ۱۷ بهمن ماه دو تیم فرازبام خائیز مقابل پاس ناجا صف آرایی کرد که نیمه اول این بازی با نتیجه ۱۶ بر ۱۰ به سود فرازبام به پایان رسید و در پایان هم این فرازبام بود که موفق شد با نتیجه ۳۱ بر ۲۶ از سد حریفش بگذرد.

مجید پارسایی سرمربی تیم فراز بام پس از پیروزی مقابل پاس ناجا قم اظهار داشت: بازی خوبی بود. ما هم خوب بودیم. از نظر نتیجه هم خوب عمل کردیم اما قطعاً تیم‌مان جای کار بیشتری دارد تا به شرایط آرمانی برگردیم. امیدواریم که تو این بازه زمانی که اینجا هستیم، بتوانیم تیم را هماهنگ‌تر کنیم.

وی با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنانش افزود: از عملکرد بازیکنانم راضی هستم و با توجه به بار روانی که روی تیم بود، در این بازی نشان دادند، اگر بخواهند می‌توانند برنده شوند.

پارسایی در خصوص مسابقه تیمش مقابل پرسپولیس گفت: ما و تیم پرسپولیس شناخت کافی از هم داریم و قبلاً دو سه تا بازی با هم داشتیم که نقاط ضعف و قوت همدیگر را می‌دانیم. تلاش می‌کنیم بازی خوبی انجام دهیم تا نتیجه‌ای که می‌خواهیم برایمان حاصل شود.

رضا سفیدگر سرمربی تیم پاس ناجا قم پس از دیدار برابر فراز اظهار داشت: بازی قشنگی بود. تقابل تیم با تجربه حریف و تیم جوان ما نزدیک بودن نتیجه را رقم زد.

وی افزود: بچه‌های ما خیلی خوب تلاش می‌کنند و در آینده بیشتر از آنها شنیده خواهد شد. ما بازی به بازی پیش می‌رویم. هدف ما حفظ تیم در لیگ برتر بود که خوشبختانه به آن رسیدیم و به جوانان میدان بدهیم تا در سال‌های آینده از آنها استفاده کنیم.

وی در خصوص بازی بعد مقابل زغال سنگ طبس گفت: بازی فرقی برای ما نمی‌کند و ما می‌جنگیم تا به نتیجه برسیم.

کد خبر 5139711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha