پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷

امید به لغو میزبانی بحرین؛

معرفی وکلای AFC در دادگاه عالی ورزش در پی شکایت ایران

معرفی وکلای AFC در دادگاه عالی ورزش در پی شکایت ایران

به گفته رئیس فدراسیون فوتبال، کنفدراسیون فوتبال آسیا به دنبال شکایت ایران به دادگاه عالی ورزش وکلای خود را به این دادگاه معرفی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال انتخاب بحرین به عنوان میزبان مسابقات مرحله دوم انتخابی جام جهانی در بحرین، فدراسیون فوتبال از کنفدراسیون آسیایی این رشته به دادگاه عالی ورزش شکایت کرده است. 

شهاب الدین عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال با اعلام این خبر گفت: در همین راستا AFC هم وکلای خود را به CAS معرفی کرده است و این به منزله به جریان افتادن اعتراض ایران و رسیدگی به آن به حساب می آید. 

رئیس فدراسیون فوتبال در عین حال تصریح کرد: چه بسا دستور موقتی از طرف دادگاه عالی ورزش در رابطه با میزبانی مسابقات مرحله دوم انتخابی جام جهانی صادر شود و کشوری غیر از بحرین برای برگزاری دیدارهای ایران مشخص شود. 

کد خبر 5184915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha