پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۴۵

دادستان عمومی و انقلاب رباط کریم خبر داد؛

ورود مدعی العموم به موضوع تکمیل جاده ارتباطی رباط کریم - ساوه

 ورود مدعی العموم به موضوع تکمیل جاده ارتباطی رباط کریم - ساوه

رباط کریم- دادستان عمومی و انقلاب رباط کریم از ورود مدعی العموم به موضوع تکمیل جاده ارتباطی رباط کریم - ساوه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم علیش پور، از ورود مدعی العموم به موضوع تکمیل جاده ارتباطی رباط کریم-ساوه خبر داد و اظهار کرد: در جهت حفظ حقوق عامه، پیگیری تکمیل جاده ارتباطی رباط کریم به ساوه در دستور کار دادستانی قرار گرفت و ترک فعل اداره راه و حمل و نقل جاده‌ای رباط کریم در این زمینه مورد پیگرد قرار گرفته است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رباط کریم گفت: دادستانی، ترک فعل انجام شده از سوی اداره راه و حمل و نقل جاده‌ای رباط کریم که منجر به اختلال در عبور و مرور شهروندان و نظم عمومی در آن محل شده بود را مورد پیگرد قرار داده است.

وی با بیان اینکه طبق دستور صادره از ۱۵ فرودین ماه اداره راه رباط کریم باید ظرف یک هفته تا ۱۰ روز عملیات ساماندهی و آسفالت جاده را به اتمام برساند، تصریح کرد: با توجه به وجود نارضایتی‌های جدی از ناحیه شهروندان، رانندگان مسیر پرند و رباط کریم، صاحبان صنایع فعال در شهرک صنعتی پرند، دادستانی سعی کرد تا جلوی تأخیر اجرای پروژه ساماندهی جاده قدیم رباط کریم به ساوه را بگیرد.

علیش پور از عموم شهروندان درخواست کرد تا با توجه به تأخیر در روکش برداری و بهسازی جاده قدیم رباط کریم-ساوه، هر یک از شهروندان شخصاً ناظر و شاهد اجرای پروژه یاد شده باشند و چنانچه از ۱۵ فروردین تا ۱۰ روز بعد شاهد تعطیلی پروژه بودند، می‌توانند به هر طریق ممکن موضوع را به دفتر دادستانی شهرستان رباط کریم گزارش کنند.
موضوع جاده قدیم رباط کریم به ساوه و حوادث رخ داده در این مسیر که منجر به فوت تعدادی از سرنشینان خودروها شد، در ماه‌های گذشته بازتاب خبری فراوانی داشته است.

کد خبر 5186179

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha