پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۶

مدیرکل زندان های خراسان جنوبی خبر داد:

۷۸ زندانی جرائم غیر عمد خراسان جنوبی چشم انتظار کمک خیرین

۷۸ زندانی جرائم غیر عمد خراسان جنوبی چشم انتظار کمک خیرین

بیرجند- مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی گفت: در جشن گلریزان سال جاری  ۷۸ زندانی با ۱۹ میلیارد تومان بدهی چشم انتظار کمک خیرین هستند. 

غلامرضا روشان در گفت و گو با مهر با اشاره به روایاتی از بزرگان پیرامون کمک به خلق بیان کرد: بنا بر روایات، کسی که سود بیشتری به خلق برساند پیش خداوند از محبوبیت خاصی برخوردار است.

وی با بیان اینکه بنا به فرمایش امام (ره)، باید در زندان ها مسائل تربیتی مد نظر قرار گیرد، افزود: همچنین بنا به گفته رهبری، آسیب دیدگان اجتماعی عائله نظام هستند و زندان ها باید به دانشگاه نیکی ها تبدیل شوند.

مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی اظهار کرد: با توجه به نگاه تحولی قوه قضاییه، تمام نهادهای حمایتی، خیرین و اقشار جامعه دست به دست هم می دهند که بدهی های مالی در زندان نمانند.

وی با اشاره به جشن گلریزان بیان کرد: این جشن هر ساله همزمان با ماه مبارک رمضان با هدف آزادی زندانیان جرائم غیر عمد و کاهش آسیب های اجتماعی برگزار می شود.

روشان با بیان اینکه سال گذشته با همت خیرین و مردم و نهادها تعداد قابل توجهی از زندانیان آزاد شده اند، گفت: در سال جاری هم ۷۸ زندانی با ۱۹ میلیارد تومان بدهی چشم انتظار کمک خیرین هستند.

مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی بیان کرد: خوشبختانه هر ساله بخش اعظمی از این مبلغ را شکات رضایت می دهند که نقش مهمی در تسهیل روند آزادسازی زندانیان غیر عمد دارد.

کد خبر 5191555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha