۳۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه خوانسار:

جزء خوانی قرآن کریم به صورت خانگی در خوانسار اجرا می‌شود

 جزء خوانی قرآن کریم به صورت خانگی در خوانسار اجرا می‌شود

اصفهان - رئیس اداره اوقاف و امور خیریه خوانسار گفت: جزء خوانی قرآن به صورت خانگی توسط ۱۰۰ خانواده خوانساری در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، محمد حسین شفاعتی با اشاره به برنامه‌های اداره اوقاف خوانسار برای ماه مبارک رمضان اظهار داشت: با توجه به شرایط این شهرستان در زمینه شیوع کرونا هر گونه برنامه حضوری ممنوع شده و همه اقدامات در طرح ضیافت الهی به صورت مجازی دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه بر این اساس برنامه‌های تولید شده مناسبتی از شبکه‌های مجازی بقاع متبرکه شهرستان خوانسار منتشر می‌شود، ادامه داد: از سوی دیگر طرح جز خوانی قرآن به صورت خانگی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه خوانسار با بیان اینکه تاکنون برای اجرای این طرح ۱۰۰ خانواده خوانساری آمادگی خود را اعلام کرده و جز خوانی قرآن را در منازل خود انجام می‌دهند، ادامه داد: با این طرح ۱۰۰ دور قرآن در ماه مبارک رمضان تلاوت می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه به منظور کمک به نیازمندان شهرستان خوانسار نیز ۱۰۰ بسته کمک معیشتی برای خانواده‌ها تهیه شده است، افزود: توزیع این بسته‌ها با همکاری مرکز افق امامزاده احمد (ع) در حال انجام است.

کد خبر 5192943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha