پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۲۹

به مناسبت روز قدس؛

پویش‌های دانش آموزی به صورت مجازی در خوزستان برگزار می‌شوند

پویش‌های دانش آموزی به صورت مجازی در خوزستان برگزار می‌شوند

اهواز- مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خوزستان گفت: به مناسب روز قدس، پویش‌ها و طرح‌های دانش آموزی به صورت مجازی در این استان برگزار خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد عرب پیش از ظهر امروز پنجشنبه بر اهمیت روز جهانی قدس تأکید کرد و گفت: روز جهانی قدس یکی از برجسته‌ترین و ماندگارترین یادگاران احیاگر اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله و سلم) حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و نماد صف‌بندی حق در مقابل باطل و مظهر حمایت جهانی از مردم رنج‌کشیده فلسطین است.

مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خوزستان عنوان کرد: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان همواره پیشرو در مسئله استکبارستیزی هستند و دانش آموزان همه ساله در این راهپیمایی مشتی محکم بر دهان دشمنان می‌کوبند.

وی، به برنامه‌های اتحادیه دانش آموزان در روز جهانی قدس اشاره کرد و گفت: امسال نیز با توجه به وضعیت قرمز کرونایی و ممنوعیت برگزاری تجمع چند پویش دانش آموزی برگزار خواهد شد.

مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خوزستان افزود: اولین پویش، پویش هر دانش آموز یک دلیل نفرت از رژیم کودک کش است که دانش آموزان دلیل نفرت خود از اسرائیل را برای به صورت کلیپ و یا عکس نوشت برای دبیرخانه ارسال می‌کنند.

وی ادامه داد: دومین پویش، چالش سطل آب است؛ به این صورت که در آن دانش آموزان با خاک، شن و یا مواردی از این دست، ستاره پرچم اسرائیل را روی زمین ترسیم می‌کنند و سپس با ریختن آب آن را از زمین پاک می‌کنند.

حجت الاسلام محمد عرب بیان کرد: آخرین برنامه در قالب ویژه‌برنامه جشنواره رسانه به مناسبت ماه مبارک رمضان و روز قدس است و از آنجایی که فعالیت هنری و تولید محتوا اهمیت بسیاری دارد، مد نظر داریم که تولید پادکست صوتی و کلیپ تصویری با موضوع روز قدس و فلسطین توسط دانش آموزان انجام شود و افراد برتر مورد تقدیر قرار گیرند و جایزه دریافت کنند.

وی گفت: دانش آموزان برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقات و چالش‌های ذکر شده می‌توانند به سایت اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان استان خوزستان به آدرس https://etehadiekhz.ir/ مراجعه کنند.

کد خبر 5205591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha