پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۲۱

رئیس هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی در دماوند خبر داد؛

پایان بررسی صلاحیت داوطلبین شورای روستاهای دماوند در هیأت اجرایی

پایان بررسی صلاحیت داوطلبین شورای روستاهای دماوند در هیأت اجرایی

دماوند- رئیس هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی در دماوند از پایان بررسی صلاحیت داوطلبین شورای روستاهای این شهرستان در هیأت اجرایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین رحیمی بعد از ظهر جمعه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روند بررسی صلاحیت داوطلبین شوراهای اسلامی روستاها در هیأت اجرایی به پایان رسیده است اظهار داشت: بنابراین طی روزهای آتی بررسی صلاحیت‌ها در هیأت نظارت دو بخش مرکزی و رودهن آغاز خواهد شد.

رحیمی گفت: هیأت‌های نظارت بخش‌ها در محیطی آرام و به دور از هیاهوی سیاسی و فشارهای بیرونی بررسی پرونده‌های داوطلبین را در دستور کار قرار خواهند داد.

هیأت‌های نظارت بخش‌ها باید مراقب باشند تا در روند بررسی قبل از مهلت قانونی از هرگونه اظهارنظر در خصوص صلاحیت افراد خودداری نمایند تا نتیجه بررسی در پایان مهلت مقرر به‌صورت رسمی و قانونی از طریق ثبت در سامانه جامع انتخابات به هیأت اجرایی بخش اعلام تا از طریق بخشداری به داوطلبین اعلام شود.

رئیس هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی در دماوند بیان داشت: تاکید ما در هیأت نظارت حفظ شأن و آبروی داوطلبین است. عدم احراز صلاحیت بدین معناست که شخص در آن مسؤلیت شایستگی حضور ندارد.

وی عنوان داشت: گاهاً برخی به اشتباه و با تصورات درونی خود تأیید نشدن افراد را به موضوعات مختلف نسبت می‌دهند که این نوع برخورد بسیار مبتدی و غیر حرفه ای ست.

کد خبر 5206513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha