۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۰

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان:

آتش سوزی قطار یزد – تهران در بادرود خسارت جانی نداشت

آتش سوزی قطار یزد – تهران در بادرود خسارت جانی نداشت

اصفهان - مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: آتش سوزی قطار یزد – تهران در ایستگاه بادرود خسارت جانی نداشت.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشار ه به آتش سوزی درقطار مسافربری در بادرود اظهار داشت: این حادثه در ساعت ۱۰ صبح به نیروهای امداد و نجات استان اصفهان گزارش شده است.

وی با بیان اینکه در این حادثه قطار یزد به تهران دچار حادثه شده بود، ابراز داشت: در موتورخانه این قطار به علت نقص فنی آتش سوزی ایجاد شده بود که با استفاده از دستگاه‌های اطفائیه خود قطار و راه آهن اطفا شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه این حادثه در حوزه استحفاظی بادرود و دو کیلومتری ایستگاه بادرود اتفاق افتاده است، اضافه کرد: این قطار دارای ۲۰۰ مسافر بود و ترن‌ها به ایستگاه بادرود برای تعمیر منتقل شد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه این حادثه مصدوم و خسارت جانی نداشت، ابراز داشت: مسافران پس از اینکه مدتی در ایستگاه بادرود استراحت کردند با قطار دیگری از نیم ساعت گذشته راهی تهران شده‌اند.

کد خبر 5221924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha