به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نویدادهم صبح چهارشنبه در مراسم افتتاحیه طرح ملی ارتقا صلاحیتهای حرفهای آموزش قرآن ویژه آموزگاران استان البرز به عنوان پایلوت کشوری، در کانون فرهنگی امام علی (ع) ادارهکل آموزش و پرورش استان البرز اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان عالیترین ملجأ سیاستگذاری فرهنگ کشور پس از بررسی فراوان مأموریتهایی را به چند دستگاه و وزارتخانه دادند که برای ارتقا، فهم و بسط فرهنگ قرآنی در جامعه اقدام نمایند.
وی بیان کرد: یکی از دستگاهها وزارت آموزش و پرورش بود که مسئولیت کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن به این وزارتخانه سپرده شد.
نایب رئیس و دبیر کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور تصریح کرد: در نتیجه پس از برگزاری جلسات متعدد به این نتیجه رسیدیم، اگر میخواهیم به صورت ریشهای، عمیق و پایدار مشکل انس با قرآن و تربیت قرآنی نسل را پاسخگو باشیم، باید توسعه آموزش قرآن را از مدارس آغاز کنیم.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش میتواند پیشگام گسترش فرهنگ دینی و قرآنی باشد، خاطرنشان کرد: بر این اساس طرح ملی ارتقای صلاحیتهای حرفهای آموزگاران در دستور کار قرار گرفت.
نویدادهم ادامه داد: اگر این طرح به کمک معلمان و راهبران به نحو مطلوبی درک و اجرا شود، میتواند گام مؤثر و بلندی در راستای گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه باشد و به پایداری معارف قرآنی در کشور و جامعه کمک میکند.
وی به ویژگیهای این پروژه ملی اشاره کرد و گفت: نخست اینکه این طرح به صورت ملی اجرا میشود و دومین ویژگی اینکه از دوره ابتدایی آغاز میشود، چراکه بهترین سن تربیتپذیری دوره ابتدایی، پیش از دبستان و مهدکودک است.
نایب رئیس و دبیر کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور اظهار کرد: بر این اساس زیبنده دانشآموزان ما نیست که هنگام ورود به دانشگاه مهارت روخوانی قرآن را نداشته باشند، چراکه یادگیری درک معارف قرآنی در این دوره مد نظر است.
وی با بیان اینکه میداندار و مجری اصلی این طرح معلمان پایه ابتدایی هستند، تصریح کرد: این روش آموزش مبتنی بر زبانآموزی است و اساس طرح با مشارکت بخشهای مختلف اجرا میشود.
نویدادهم متذکر شد: به دلیل ظرفیتهای استان این طرح به صورت پایلوت در البرز اجرا شد و امیدواریم در آیندهای نزدیک شاهد بسط پروژه در سراسر کشور باشیم.
نظر شما