۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۳

رئیس مرکز پیش بینی هواشناسی کرمان:

وزش باد شدید در کرمان تا جمعه ادامه دارد

وزش باد شدید در کرمان تا جمعه ادامه دارد

کرمان - رئیس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان از تداوم وزش باد شدید در استان کرمان تا روز جمعه خبر داد.

حمیده حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از ظهر امروز شاهد وزش باد نسبتاً شدید و خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در استان کرمان خواهیم بود، اظهار کرد: این وضعیت تا ظهر جمعه ادامه دارد.

وی گفت: این وضعیت در مناطق شرق و جنوبشرق استان کرمان شامل شهداد، ریگان، بم، فهرج، کهنوج و نرماشیر رخ می‌دهد.

حبیبی بیان کرد: این وضعیت می‌تواند اثرات مخرب احتمالی از جمله تخریب سازه‌ها و تأسیسات شهری، کاهش کیفیت هوا و کاهش میزان دید افقی و احتمال اختلال در تردد جاده‌ای و احتمال بروز خسارت به نهالستانها، گلخانه‌ها، درختان و دامداری‌های سنتی را به همراه داشته باشد.

رئیس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان بر عدم ترددهای غیر ضروری در محورهای مواصلاتی شرق و جنوبشرق و کنترل پوشش گلخانه‌ها و نهالستانها تاکید کرد.

کد مطلب 5265312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha