پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۲۶

مدیر درمان بسیج جامعه پزشکی فارس اعلام کرد؛

فراخوان مجدد گروه‌های جهادی برای کمک به واکسیناسیون در فارس

فراخوان مجدد گروه‌های جهادی برای کمک به واکسیناسیون در فارس

شیراز - مدیر درمان بسیج جامعه پزشکی فارس از فراخوان مجدد گروه‌های جهادی فعال برای همکاری در انجام واکسیناسیون، فعالیت در مراکز درمانی و دیگر حوزه‌ها در زمینه مقابله با کروناویروس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی صفری با بیان اینکه در حال فراخوان مجدد از گروه‌های جهادی برای واکسیناسیون، درمانگاه‌ها و مراکز دیگر که نیروی داوطلب نیاز دارند هستیم، گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر به‌کارگیری همه توان نیروها همزمان شد، کار را تسریع کردیم.

وی با بیان اینکه این فراخوان به صورت استانی است، تاکید کرد: از همه نقاط استان متقاضیان و گروه‌های جهادی می‌توانند ثبت‌نام کرده و با بیان نوع خدمتی که می‌توانند ارائه دهند و منطقه خدمتی، به کانون بسیج جامعه پزشکی در همان شهرستان معرفی می‌شوند.

مدیر درمان بسیج جامعه پزشکی فارس با تأکید بر اینکه هر فردی با هر تخصصی و یا حتی بدون تخصص و برای خدمت می‌تواند در این فراخوان شرکت کند، ادامه داد: حتی نیرو برای همراه بیمار هم نیاز است که می‌توانیم از نیروهای جهادی استفاده کنیم.

او با بیان اینکه هم‌اکنون گروه‌های جهادی مستقل، بسیج محلات و دانشجویی با عناوین مختلف در حال فعالیت در مراکز درمانی هستند، ادامه داد: بسیج جامعه پزشکی استان فارس هم با ۱۴ گروه جهادی، به صورت پراکنده در سطح استان و بسته به نیاز مراکز در حال ارائه خدمت هستند.

صفری گفت: علاقه‌مندان خدمت به بیماران و همراهی و کمک به کادر درمان، کنترل و پیشگیری از کرونا، با توجه به تخصص خود، از طریق لینک http://sbjpfars.sums.ac.ir برای ثبت نام اقدام کنند.

کد خبر 5285401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha