پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۵۲

رئیس کتابخانه ملی:

انجمن کتابداری در شناساندن این شغل به جامعه کوتاهی کرده است

انجمن کتابداری در شناساندن این شغل به جامعه کوتاهی کرده است

علی اکبر اشعری از عدم تاثیرگذاری انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران در فضای کتابداری کشور انتقاد کرد.

علی اکبر اشعری - رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، به خبرنگار مهر گفت: شغل کتابداری در کشور ما آن گونه که شایسته است نتوانسته خود را نشان دهد؛ یعنی کار کتابداری با تمام اهمیتی که دارد برای جامعه فرهنگی ما بازشناسی نشده است و مهم ترین گروهی که می توانند این کار را بکنند کتابداران و به ویژه انجمن کتابداری هستند.

مشاور فرهنگی رئیس جمهور افزود: این انجمن باید با حضور فعال در عرصه هایی که در سرنوشت کتاب و کتابداری در کشور تاثیرگذار است، وظیفه اش را به درستی انجام دهد اما متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.

اشعری اضافه کرد: من پیش از این نیز به اعضای این انجمن گفته بودم که تاکنون حتی یک بار هم به من مراجعه نکرده اند که احیاناً طرح، پیشنهاد یا نظر و مشورتی در زمینه کتابداری بدهند و متاسفانه کتابخانه ملی هیچ گاه از مشاوره این انجمن بهره نبرده است. به هر حال با بی تحرکی نمی توان ارزش یک شغل را که بسیار هم مهم است به جامعه شناساند.

به گزارش مهر در حال حاضر دکتر رحمت الله فتاحی رئیس انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران است. وی چندی پیش از تنظیم برنامه راهبردی 5 ساله انجمن در آینده ای نزدیک خبر داده بود. 

کد خبر 529881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha