پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۸:۳۵

گل زاده خبر داد؛

کاهش ۵۵ درصدی پرونده های دادسرای ناحیه ۱۲ تهران

کاهش ۵۵ درصدی پرونده های دادسرای ناحیه ۱۲ تهران

معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۲ تهران، در جمع کارکنان مجتمع شورای حل اختلاف از افزایش ۴۵ درصدی صلح و سازش در پرونده های وارده به این مجتمع خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم گل زاده، معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۲ تهران، در نشست با کارکنان مجتمع شورای حل اختلاف ویژه ی صلح و سازش شهید سلیمانی و صلح یاران هیأت امنای بازاربزرگ تهران اظهار داشت: اصلاح ذات البین و فصل خصومت به ویژه در جرایم قابل گذشت و نیز جرایم مبتنی بر اختلافات مالی و صنفی، از سیاست‌های راهبردی قوه قضائیه و در صدر برنامه‌های عملیاتی دادسرای عمومی و انقلاب تهران قرار دارد و تأسیس مجتمع ویژه صلح و سازش در ساختمان دادسرای ناحیه ۱۲ در سال ۱۳۹۹ و نیز شعب ویژه صلحی در دیگر نواحی، در راستای عینیت بخشی به این سیاست راهبردی بوده است.

معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۲ تهران با اشاره به ظرفیت بالای شوراها ی حل اختلاف در سامان دهی به امور قضائی گفت: شوراها ذاتاً نهادی مردمی هستند و استفاده از ظرفیت هیأت امنای بازار به عنوان افراد تأثیر گذار در جامعه و صاحبان مشاغل را مصداق توسعه‌ی مشارکت مردمی در حل و فصل اختلافات حقوقی به خصوص در حوزه اصناف دانست.

وی در خصوص اهمیت قضازدایی با اشاره به دغدغه‌های مسئولان قوه قضائیه بیان کرد: محدود نمودن صلاحیت دادسراها و دادگاه‌ها به نفع شوراهای حل اختلاف و اجتناب از ورود پرونده‌های کم اهمیت به فرایند قضائی کیفری به منظور تمرکز بر جرایم مهم را جلوه‌ای از عدالت ترمیمی و اقدامی مهم در تأمین مصلحت عمومی جامعه عنوان کرد.

گل زاده تصریح کرد: کاهش تراکم پرونده‌ها در دادسراها و محاکم، جلوگیری از اطاله دادرسی، کاهش هزینه‌های بزه دیده و نیز تسریع در بازاجتماعی شدن بزهکار را از نتایج مستقیم سیاست جنایی قضازدایی برشمرد و اظهار داشت: کاهش ۵۵ درصدی موجودی دادسرای ناحیه ۱۲ ناشی از اجرای صحیح این سیاست در دادسرای عمومی و انقلاب تهران بوده است.

کد خبر 5311123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha