پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۲:۳۵

معاون شهردار تهران خبر داد؛

اعطای جوایز خوش‌حسابی به پرداخت‌ کنندگان عوارض ساختمانی

اعطای جوایز خوش‌حسابی به پرداخت‌ کنندگان عوارض ساختمانی

معاون شهردار تهران، از اعطای ۲۵ درصد پاداش و جایزه خوش حسابی به مؤدیانی که بدهی عوارض ساختمانی ملک خود را به صورت نقدی و یکجا پرداخت کنند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل فلاح گفت: به استناد اصلاحیه مصوبه اخذ مطالبات حوزه شهرسازی شهرداری تهران، به منظور تشویق و تسهیل وصول مطالبات شهرداری و به استناد ماده ۵۹ قانون «رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور» به آن دسته از مؤدیانی که تمایل داشته باشند عوارض ساختمانی خود را تا تاریخ ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۰ به صورت نقدی و یکجا پرداخت نمایند، مشمول پاداش و جایزه خوش حسابی به میزان بیست و پنج درصد (۲۵ درصد) خواهند بود.

وی در ادامه ضمن اشاره به قانون جهش تولید مسکن و الزام دولت سیزدهم به ساخت مسکن برای اقشار مختلف مردم، بیان داشت: رونق ساخت و ساز علاوه بر آنکه از افزایش افسارگسیخته قیمت مسکن و اجاره بها ممانعت به عمل می‌آورد، موجب رونق اقتصادی نیز خواهد شد چرا که رونق در حوزه مسکن می‌تواند رونق صنایع و سایر کارگاه‌های مختلف و وابسته به حوزه ساخت و ساز را به دنبال داشته باشد.

فلاح همچنین تصریح کرد: شهروندان می‌توانند از طریق مراجعه به ادارات شهرسازی و درآمد مناطق ۲۲ گانه و یا دفاتر خدمات الکترونیکی شهر، عوارض ملک خود را پرداخت نمایند.

معاون شهردار تهران یادآور شد: فرآیند مراجعه و انجام امور مربوط به پروانه ساختمانی و سایر امور حوزه شهرسازی به صورت هوشمند پیگیری می‌گردد و در مقایسه با قبل از سرعت و دقت زیادی برخوردار شده است.

کد خبر 5325393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha