۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳

رئیس کل دادگستری هرمزگان خبرداد؛

آغاز به کار صلح یاران ستاد ملی صبر در شهرستان میناب

آغاز به کار صلح یاران ستاد ملی صبر در شهرستان میناب

میناب - رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از آغاز به کار صلح یاران ستاد ملی صبر در شهرستان میناب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی صالحی اظهار داشت: در راستای عمل به دستورات ریاست قوه قضاییه مبنی بر لزوم بسط و گسترش فرهنگ صلح و سازش به منظور نهادینه‌سازی عدالت در جامعه از طریق جلب مشارکت های عمومی و ارتباط مؤثر با نخبگان، معتمدان محلی و سمن‌ها، هیأت های صلح ستاد ملی صبر با هدف تواصی به حق و تشویق به مصالحه در شهرستان میناب تشکیل و آغاز به کار کرد.

وی با بیان اینکه هیأت های صلح ستاد ملی صبر در شهرستان میناب متشکل از صلح یاران واجد شرایطی است که از میان روحانیون، ائمه جماعات، بزرگان طوایف، معتمدین و ریش سفیدان محلی برگزیده شده اند، تصریح کرد: با ابلاغ احکام اعضای منتخب، هیأت های مذکور، فعالیت خود را به صورت رسمی در زمینه حل و فصل اختلافات و ایجاد صلح و سازش آغاز کرده‌اند.

وی گفت: در قانون جدید شوراهای حل اختلاف سعی شده است تمامی فعالیت ها و اقدامات این نهاد بر مبنای توجه به رسالت اصلی آن یعنی بسط و تقویت صلح و سازش متمرکز شود و در این راستا، موضوع تشکیل هیأت‌های صلح و دفاتر میانجیگری به صورت ویژه در تمامی حوزه های قضایی استان هرمزگان در دستور کار قرار گرفته است.

کد مطلب 5339552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha