به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله بهادری صبح چهارشنبه در بازدید از مراحل ساخت تونل کبیرکوه در بین شهرستانهای دره شهر و آبدانان اظهار کرد: تونل کبیرکوه از چند لحاظ چه در سطح استان و چه در سطح ملی از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه این تونل گردنه سخت گذر کبیر کوه بین شهرستانهای دره شهر و آبدانان نزدیک به ۱۸۰ پیچ پرحادثه را حذف میکند، افزود: دسترسی شهرستانهای شمال و جنوب استان و حتی در آینده از طریق راه ارتباطی سیروان- بدره و سایر پروژههای راه سازی دیگر تردد بین استانهای کرمانشاه به خوزستان را تسهیل و کوتاه ترمی کند.
بهادری بیان کرد: ساخت این تونل همچنین به عنوان یک راه عمود بر راههای موازی دیگر دسترسی استانهای مرکزی به مرزهای غربی نظیر مرز چیلات را امکان پذیر میسازد که از این نظر به لحاظ پدافند غیرعامل از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام با اشاره به اینکه مراحل تکمیل تونل کبیرکوه بی وقفه ادامه دارد، افزود: تونل اصلی با چهار هزار و ۷۵۰ متر طول حفاری و کف برداری شده و یک هزار متر لاینینگ (پوشش بتونی سقف و دیوارها) آن به انجام رسیده است.
وی تصریح کرد: ادامه عملیات لاینینگ، زیرسازی و روسازی و تکمیل جادههای دسترسی آن به سمت آبدانان و مورموری طبق قرارداد جدید آغاز شده است.
بهادری در ادامه افزود: از سمت دره شهر نیز پیمانکار مشغول عملیات راهسازی، لاینینگ تونلهای دسترسی مسیر که طول آنها در مجموع یک هزار و ۸۵۰ متر است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان پیشرفت فیزیکی پروژه تونل کبیرکوه را در مجموع ۷۵ درصد عنوان کرد و افزود: هدف از اجرای تونل کبیرکوه، حذف گردنههای پرخطر محور دره شهر به آبدانان و در بلندمدت احداث راه ارتباطی جنوب و شمال استان و همچنین ارتباط استانهای مرکزی به مرزهای غربی دانست.
نظر شما