به گزارش خبرگزاری مهر، سردار رحیم جهانبهش گفت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت فردی در امر قاچاق مواد مخدر، موضوع در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان قرار گرفت و ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی موفق به شناسایی عامل افیونی در این زمینه شدند.
وی اظهار کرد: ماموران پس از هماهنگی قضایی متهم را در عملیاتی ضربتی دستگیر و در بازرسی از داخل خودرو چهار کیلو هروئین را که به طرز ماهرانهای جاسازی کرده بود کشف کردند و متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: در عملیات دیگری، ۷۶۴ عدد انواع قرصهای روان گردان و غیرمجاز در شهرستان زنجان کشف و ضبط شد و در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت افرادی در زمینه تهیه و توزیع قرصهای غیر مجاز، بررسی موضوع در دستورکار مأموران شهرستان زنجان قرار گرفت.
جهانبخش تاکید کرد: ماموران انتظامی کلانتری ۱۱ و قلتوق پس از هماهنگی با مقام قضایی، به محلهای مورد نظر اعزام و در بازرسی از آنها ۷۶۴ عدد انواع قرصهای غیرمجاز کشف و ۲ نفر را در این رابطه دستگیر کردند.
نظر شما