۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۳۴

در ادامه واکنش ها به ادغام مطرح شد؛

توضیح وزیر علوم درباره ادغام وزارت بهداشت و علوم

توضیح وزیر علوم درباره ادغام وزارت بهداشت و علوم

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه داشتن متولی واحد در امر آموزش کشور به معنای ادغام وزارتخانه‌های مربوطه نیست، گفت:داشتن متولی واحد در این بخش، موجب انسجام و یکپارچگی می‌ شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل با اشاره به اینکه، یکی از مسائل و اشتباهات رخ داده در بخش سیاست‌گذاری علمی کشورمان بحث واگرایی بوده است، تاکید کرد: نباید رشته‌های مختلف علوم بین وزارتخانه‌های مختلف از هم جدا و جزیره‌ای باشند، چرا که نمی‌توان رشته‌های پزشکی را از رشته‌های علوم مهندسی و علوم انسانی و کشاورزی و دامپزشکی جدا کرد و در این صورت تحقیقات بین رشته‌ای معنادار نخواهد بود.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بهره‌وری سیستم هنگامی افزایش خواهد یافت که رشته‌های پزشکی در کنار رشته‌های کشاورزی، دامپزشکی، فنی، مهندسی و علوم انسانی باشند، اظهار کرد: در دنیای امروز، تحقیقات بین رشته‌ای و چند رشته‌ای تعیین‌کننده است و ما این سیاست‌ها را در کشور فراموش کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه، جداسازی بخش‌های مختلف علم از یکدیگر کار صحیحی نیست و حتماً در بخش کلان نیازمند توجه است، افزود: داشتن متولی واحد در امر آموزش کشور، لزوماً به معنای ادغام وزارتخانه‌های مربوطه نیست. خوشبختانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تا حدود زیادی این مشکل را مدیریت کرده است، اما در کف جامعه و به صورت عملیاتی به این شکل نیست و به همین دلیل بایستی یک فکر جدیدی در این رابطه داشته باشیم.

زلفی‌گل گفت: آنچه مورد نظر ماست این است که نظام آموزش عالی، اعم از آموزش علوم انسانی، فنی، مهندسی، کشاورزی، هنر و علوم پزشکی مثل بسیاری از نقاط دیگر دنیا دارای یک متولی واحد باشد. این نگاه کلان باعث یکپارچگی، وحدت و انسجام در آموزش عالی کشور و جلوگیری از برخی گسیختگی‌ها و ناهماهنگی‌های خواهد شد.

کد خبر 5351239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • کارمند ساده IR ۱۲:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
      0 8
      مطایبه ای بیش نیست چون باید صورت مسئله را پاک کرد.... یعنی حقوق و مزایای کارکنان غیر هیات علمی یا همان کارکنان همسان سازی می شود یا نه ....
    • محمد RO ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
      0 2
      لطفا مدارس رو مجازی و یا اختیاری کنید به ویژه مدارس فنی و حرفه ای
    • صالحی IR ۱۲:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
      6 11
      آقایان محترم مخالف افزایش تعداد پزشکان آیا آنها روش درمان جدیدی ارایه کرد ه اند یا داروهای جدید پیشنهاد داده اند یا کتابهای آنها به صورت تالیفی و ترجمه بصورت مرجع خیلی زیاده اصلا وقت این کارها رو دارند یا پنج دقیقه ویزیت میکنند یا دایم فکر ارتقای علمی خود هستند دقت کنید پزشکان و دارو سازها آیا دارو
    • ازاده IR ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
      5 3
      سلام،اگر شما پزشک بودی متوجه میشدی که نباید دانشگاه رو حضوری کنی،چرا که چه خطر لزرگی در انتظار دانشحوها عست،اگر یکی از بچه های ما کرونا بگیره باید تو پاسخگو باشی و قصاص شوی،چرا که من مادر با زحمت ۲ فرزندم رو لزرگ کردم و به دانشگاه فرستادم،حالا با تصمیم غیر عقلانی فردی مثل شما باید از دستشون بدم
    • IR ۱۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
      18 10
      آقای دکتر بسیار حرف درستی زده اید و محکم بایستید و اصلا نگران نباشید. حرف کاملا کارشناسی و درستی زده اید و کلیت آن به نفع کشور است.
    • یک بنده خدا IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
      8 20
      اگر شما در کل دوران وزارت خودتان همین یک کار را انجام بدهید کافی است و ماندگار خواهید شد.
    • عاشق میهن IR ۱۶:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
      6 16
      بسیار نظر و کار درستی هست و باعث بیشرفت و کارامد شدن تحقیقات پزشکی و کمتر شدن رانت
      • IN ۰۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
        11 5
        نیست الان تحقیقات غیر پزشکی خیلی سرامده و دردنیا تک هستیم اخه حاجی اگه جایی هم تو دنیا پیش هستیم تو همین پزشکی هست
    • امیررضا IR ۲۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
      8 3
      وقتی دوباره از هند و بنگلادش و ... پزشک وارد کشور کردید که مردمو درمان کنن میفهمید چه اشتباهی کردید
    • IN ۰۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
      8 4
      خوب آمورش پزشکی نیاز به بیمارستان داره و بیمارستان داری کار وزارت علوم نیست الان بیمارستانهای متعدد شهرها که در اختیار وزارت بهداشته در زمینه اموزش دانشجویان پزشکی عمومی و تخصصی و دستیاری فعالیت می کنند و خوب باعث افزایش کیفیت اموزشی پزشکان ایرانی نسبت به پزشکان دیگر کشورها شده است.
      • سعیدمحمدی IR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
        1 4
        قرارنیست کسی بیمارستان داری بکنه،قراره همین استادابرن تووزارت علوم به همون دانشجوهادرس بدن تاجلوی بخوربخورگرفته بشه عزیزم،ازاین به بعدقراره یه پورسم کله جوش بخوری
    • IN ۰۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
      12 6
      تنها قشری که در ایران هنوز باسوادند و حرفه ای همین پزشکان هستند اونهم برای اینه که زیر نظر وزارتخانه علوم نبوده اند خدا وکیلی وزارت علوم تنها یکجا کارنامه موفق داشته و انهم در تبدیل اکثر رشته های مهندسی و علوم پایه و انسانی به رشته های به درد نخور و یک مشت فارغ التحصیل بی سواد.
    • IN ۰۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
      9 3
      ای کاش رشته های مهندسی را هم می دانند تا صنایع بر اساس نیاز خودشون نیرو تربیت می کرند یا علوم پایه و انسانی را به پژوهشکده های خاص می سپرند ولی بساط این وزارت علوم به درد نخور را جمع می کردند.
    • IR ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
      2 3
      در طرح دکتر زلفی آموزش وزارت بهداشت زیر نظر وزارت واحده علوم باشه عالی میشه اما برای بخش آموزش عملی میتوان در بیمارستانها با همکاری وزارتین کارهایی انجام داد تعبیر طرح زلفی به معنی حذف وزارت بهداشت حماقت هست!اماسپردن بخش آموزش وزارت بهداشت به وزارت علوم و متمرکز کردن وزارت بهداشت به خدمات بهداشتی👌
    • IR ۱۲:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
      3 0
      آخرش چی میشه....من که موافق افزایش ظرفیت پزشکی هستم...اما نه بقیمت بیکاری