به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، در یک نظرسنجی به عمل آمده از سوی سایت های پنگوئن و آرنج، رمان "بادبادک باز" خالد حسینی از نظر خوانندگان به عنوان بهترین کتاب سال انتخاب شد و جایزه "گروه خوانندگان پنگوئن و آرنج" را در سال 2007 نصیب نویسنده کرد. بادبادک باز پیشتر نیز این مقام را به دست آورده بود.
خالد حسینی در این خصوص گفته است: افتخار می کنم که بادبادک باز برای بار دوم توانست نظر خوانندگان را جلب کند. واقعا احساس غرور می کنم که بعد از چهار سال از انتشار این کتاب، خوانندگان هنوز به آن توجه می کنند. هر سال رمان های بسیار خوبی نوشته می شود و از بسیاری از کتاب ها تجلبل می شود اما این جایزه که خوانندگان آن را تعیین می کنند برای من بسیار ارزشمند است.
بنابر این گزارش، بعد از بادبادک باز، رمان های "لازم است در مورد کوین صحبت کنیم" اثر لیونل شرایور، "شنبه" نوشته مک اوان و "جزیره کوچک" از آندره لوی رده های دوم تا چهارم را به خود اختصاص داده اند.
نظر شما