۱۹ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۲۹

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی خبر داد؛

گره گشایی گروه جهادی لشکر ویژه شهدا از رنج مردم منتظریه طبس

گره گشایی گروه جهادی لشکر ویژه شهدا از رنج مردم منتظریه طبس

بیرجند-مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: گروه جهادی لشکر ویژه‌ شهدا به مدت دو روز خدمات پزشکی، عمرانی و فرهنگی به مردم دهستان منتظریه طبس ارائه کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسئول بسیج سازندگی سپاه انصار الرضا (ع) خراسان‌جنوبی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گروه جهادی لشکر ویژه شهدا به مدت دو روز در تاریخ ۱۶ و ۱۷ دی ماه مهمان مردم محروم در دهستان منتظریه شهرستان طبس بودند و خدمات پزشکی، عمرانی و فرهنگی به مردم روستاهای همجوار ارائه کردند.

مهدی هنری بیان‌کرد: تعداد ۱۰۰ جهادگر پزشک، پرستار و … شامل ۲۵ پزشک فوق تخصص و متخصص و تعداد ۷۵ نفر عوامل اجرایی از جمله پرستار، رزیدنت، دستیار و… این خدمات را در طی دو روز به مردم ارائه کردند.

وی با اشاره به اینکه تعداد هزار و۴۷۰ نفر از ۲۳ روستای بخش مرکزی شهرستان طبس ویزیت رایگان شدند، افزود: از دیگر خدمات ارائه شده توسط این عزیزان این گروه جهادی انجام دو عمل تخصصی تومور مغزی و شکستگی مهره کمر به صورت رایگان، خدمات دندانپزشکی اولیه برای ۲۰۰ نفر، انجام عمل ختنه برای ۶۳ نفر، راه اندازی داروخانه تخصصی با ارائه در محل به صورت رایگان برای بیماران، انجام سی تی اسکن به صورت رایگان در بیمارستان، انجام اکو گرافی و نوزاد مربوط به تخصص قلب و عروق، انجام تزریقات و سرم تراپی نوار قلب به صورت رایگان، انجام خدمات تخصصی سونوگرافی، قلب و عروق، داخلی، اطفال، زنان، مغز و اعصاب، جراحی مغز و اعصاب بود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصار الرضا (ع) خراسان‌جنوبی با بیان اینکه پخت ۱۱۰۰ پرس غذای گرم و توزیع بین نیازمندان در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) توسط جهادگران نیز انجام شد، بیان‌کرد: حضور پزشکان عزیز بر بالین پنج نفر از پدران و مادران عزیز شهدا در منطقه و ارائه خدمات درمانی و مرمت مسجد روستای دهشور، انجام فعالیت‌های فرهنگی در روستاهای هدف شهرستان طبس و حضور گروه فرهنگی مأوا و اجرای برنامه‌های فرهنگی و استعدادیابی برای کودکان و نوجوانان در روستاهای هدف از دیگر اقدامات گروه جهادی لشکر ویژه‌ی شهدا بود.

هنری صریح کرد: با توجه به ایام فاطمیه برپایی موکب‌های عزاداری توزیع و پخت غذای نذری و همچنین توزیع نان نذری در بین نقاط محروم و مناطق کم برخوردار در سطح استان انجام شد.

وی یادآور شد: در این مدت جهادگران در قالب ۲۱۱ گروه جهادی در سطح استان فعالیت کرده‌اند.

کد خبر 5395532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha