۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۲

مدیرکل هواشناسی البرز:

البرز یخبندان می‌شود

البرز یخبندان می‌شود

البرز - مدیرکل هواشناسی البرز گفت: برای استان کاهش محسوس دما و یخبندان صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.

آرش بهارونداحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به پیش‌بینی شرایط جوی استان البرز پرداخت و اظهار کرد: تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی حاکی از خروج سامانه بارشی از منطقه البرز مرکزی از منطقه است و به تدریج کاهش ابر و کاهش محسوس دما و یخبندان صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.

وی بیان کرد: روزهای دوشنبه و سه شنبه روند افزایش آلاینده‌ها را در استان خواهیم داشت.

مدیرکل هواشناسی البرز با بیان اینکه آسمان امروز البرز نیمه‌ابری تا ابری همراه با یخبندان صبحگاهی و مه رقیق و به تدریج آسمان صاف است، تصریح کرد: امروز بیشترین دمای هوا در این استان ۱۰ درجه سانتی‌گراد و کمترین دمای هوا ۲- درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۶ متر بر ثانیه است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌های هواشناسی فردا آسمان البرز صاف همراه با یخبندان و در بعضی ساعات وزش باد نسبتاً شدید است.

بهارونداحمدی به پیش‌بینی دمای هوای فردا پرداخت و متذکر شد: فردا بیشینه دما ۱۴ درجه سانتی‌گراد و کمینه دما ۲- درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۱۰ متر بر ثانیه است.

کد مطلب 5423609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha