پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۱۱

معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد؛

امکان استفاده رایگان والدین از اماکن ورزشی آموزش و پرورش

امکان استفاده رایگان والدین از اماکن ورزشی آموزش و پرورش

شیراز - معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: امکان استفاده رایگان اولیای دانش آموزان از فضاهای ورزشی آموزش و پرورش از هفته آینده در راستای اجرای برنامه های تحولی فراهم می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق ستاری فرد صبح چهارشنبه در حاشیه افتتاح طرح‌های ورزشی آموزش و پرورش فارس گفت: این طرح در راستای بسط عدالت تربیتی و خانواده محور شدن برنامه‌ها اجرا خواهد شد و دانش آموزان دختر به همراه مادرانشان در روزهای پنج شنبه و دانش آموزان پسر با پدرانشان در روزهای جمعه می‌توانند از فضاهای ورزشی آموزش و پرورش به صورت رایگان استفاده کنند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: در اصل ۳ و ۱۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز بر تربیت بدنی رایگان و خانواده محور شدن همه برنامه‌ها تاکید شده است.

ستاری فرد گفت: همچنین در هدف‌های عملیاتی ۴ و ۶ سند تحول بنیادین نیز بر ضرورت اجرای طرح فوق تاکید شده است.

وی گفت: سرانه ورزشی دانش آموزان از حیث فضای سرپوشیده، فضای رو باز و فضای درون مدرسه‌ای و برون مدرسه‌ای وضعیت خوبی ندارد و در این راستا برنامه داریم این سرانه را به خصوص در حوزه درون مدرسه‌ای افزایش دهیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: سرانه ورزشی کل کشور ۷ دهم متر مربع است که سرانه ورزشی دانش آموزان در آموزش و پرورش با احتساب فضاهای روباز ۳ دهم متر مربع و بدون احتساب آن ۲۳ صدم مترمربع است

ستاری فرد گفت: در کنار افزایش سرانه ورزشی دانش آموزی به دنبال ارتقا بهره وری اماکن ورزشی و بهرمندی آحاد جامعه از این اماکن هستیم.

وی گفت: بهینه سازی و متناسب سازی فضاهای ورزشی مدرسه از محل اعتبارات پیش بینی شده با اولویت مدارس دخترانه و پرجمعیت و مناطق کمتر برخوردار و محروم با مشارکت خیرین و مردم از دیگر برنامه‌های حوزه تربیت بدنی و سلامت است.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: در کنار همگانی شدن ورزش در مدارس و اتخاذ رویکرد تربیتی ورزش مدارس باید نسبت به هدایت ورزشی و استعدادیابی دانش آموزان در ورزشهای قهرمانی و ملی نیز برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم.

ستاری فرد گفت: آکادمی ملی و پایگاه قهرمانی ورزش دانش آموزی مبتنی بر آمایش سرزمینی و منطقه‌ای را به زودی در کشور راه اندازی خواهیم کرد.

در پایان مراسم پروژه‌های مجموعه ورزشی شهید محمد کاظم فرارویی ناحیه سه شیراز شامل ۲ زمین چمن مصنوعی با مساحت هرکدام ۸۰۰ متر مربع، زمین فوتبال، والیبال و هندبال ساحلی به مساحت ۸۰۰ متر مربع، سالن تخصصی کشتی با زیر بنا ۱۳۰ متر مربع و پیست اسکیت مجموعاً با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال افتتاح شد.

همچنین دومین کلاس درس تربیت بدنی ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه در کشور و اولین در فارس در آموزشگاه استثنایی نصر با زیربنای ۲۰۰ متر مربع و اعتبار یک میلیارد و سیصد میلیون ریال افتتاح شد.

کد خبر 5426044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha