۹ شهریور ۱۳۸۶، ۱۴:۴۰

باید نظارت دقیق و منطقی بر عملکرد مدیران اجرایی صورت بگیرد

باید نظارت دقیق و منطقی بر عملکرد مدیران اجرایی صورت بگیرد

زنجان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان گفت: باید نظارتی دقیق و منطقی بر عملکرد مدیران اجرایی صورت بگیرد تا جامعه بتواند در مسیر توسعه و تکامل گام بردارد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام محمد تقی واعظی در خطبه های این هفته نماز جمعه زنجان اظهار داشت: امروز ایران در بهترین شرایط در بخش های مختلف قرار دارد و قادر است روند توسعه ای خود را سرعت و شتاب بخشد.

وی افزود: باید کلیه مسئولان و نهادهای اجرایی جامعه به گونه ای خاص فعالیت نمایند تا جامعه در تحقق اهداف متعالی خود موفق به سر منزل مقصود برسد.

واعظی شناسایی افراد ناکارآمد و بی مسئولیت در نظام اداری را از عمده وظایف بخش های نظارتی در کشور دانست و یادآورشد: برخی افراد نه تنها در راستای توسعه کشور فعالیت نمی کنند بلکه مانع از فعالیت وتلاش سایر افراد نیز می شوند.

وی با تاکید بر توجه، نظارت و محاسبه در بخش های مختلف یادآور شد: باید به صورت دقیق و کارشناسانه مراقب نظارت و محاسبه در کشور بود زیرا هیچ غفلت و سستی در این زمینه صورت قابل جبران نخواهد بود.

خطیب جمعه زنجان، نگاه آماری به روند ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری را بی فایده دانست و اعلام کرد: اگر قرار بود کشور با عدد و رقم اداره شود، اکنون مشکلی نداشتیم.

کد خبر 543616

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha