۱۶ شهریور ۱۳۸۶، ۱۰:۰۳

مجموعه انیمیشن "قصه ما مثل شده" تولید می‌شود

مجموعه انیمیشن "قصه ما مثل شده" برای گروه کودک و نوجوان شبکه یک سیما مراحل تولید را سپری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجموعه "قصه ما مثل شده"، از عظیم‌ترین پروژه‌های انیمیشن سیماست که تا یک ماه آینده آماده پخش از شبکه یک می‌شود. این مجموعه را محمد میرکیانی نوشته و حکایت‌هایی که منجر به پدید آمدن ضرب المثل‌های ایرانی شده را روایت خواهد کرد.

داستان این مجموعه در کتابخانه‌ای می گذرد که یک راوی این قصه‌ها را نقل می‌کند و همزمان با آن این حکایات به صورت انیمیشن به تصویر کشیده می‌شود. مجموعه "قصه ما مثل شده" در 80 قسمت 20 دقیقه ای توسط دو کارگردان و دو گروه مجزا ساخته شده است.

40 قسمت "قصه ما مثل شده" را علیرضا کاویان راد کارگردانی کرده و محمدرضا ثقفی، مریم سیری، ملائکه ادیب، لیدا مومنی، آرزو صائب ، حامد کاظمی، نوید شریفی، مینا غفاری و ... انیماتورهای آن بوده‌اند. 40 قسمت دیگر هم به تهیه‌کنندگی شهاب کسرایی، کارگردانی محمود دهستانی و انیماتوری ایمان خانچی، مسعود فرخوی، محراب ناصری، ماریون آرکلیان و ارشاد رهبر تولید می‌شود.

مجموعه "شاهزاده سرزمین آلان" به زودی از برنامه کودک و نوجوان شبکه یک روی آنتن می‌رود. این مجموعه به کارگردانی حسین مختاری ماجرای شاهزاده سرزمینی به نام آلان است که از شرایط حاکم بر قصر خود ناراضی است. این شاهزاده بدخلق برای رفع عصبانیت خود افرادی موسوم به کتک خور استخدام می کند تا آنها را به باد کتک بگیرد و این آغاز ماجراست.

مجموعه "شاهزاده سرزمین آلان" در مدت دو سال در 16 قسمت 30 دقیقه ای تولید شده و اکرم محمدی، رحیم نوروزی، حمیدرضا تاج دولتی، محمد فیلی، مریم بوبانی، کاظم هژیر آزاد در کنار بازیگران خردسال سجاد باقری، محمدعلی بداغی و میلاد پناهی در آن بازی کرده اند. فیلمنامه این مجموعه را محمد غلامپور نوشته است.

کد خبر 547113

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha