به گزارش خبرنگار مهر، عارف کیانی شامگاه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: زن سرپرست خانوار در شهر اگر دارای دو عضو معلول باشد ۱۷۰ میلیون تومان کمک بلاعوض برای احداث مسکن و در روستا ۸۵ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت میکنند.
سرپرست بهزیستی گلستان افزود: اما اگر دارای یک عضو معلول باشد ۵۰ میلیون تومان بلاعوض برای مسکن دریافت می کند.
وی بیان کرد: در سال ۹۸ تعداد ۱۹۶ واحد مسکونی سهمیه داشتیم که در سال ۹۹ به ۴۷۱ واحد رسید و در سال قبل(۱۴۰۰) این عدد ۶۲۲ واحد بود که ۷۱۹ واحد را تحویل دادیم.
کیانی از افزایش ۲.۵ برابری اعتبارات بهزیستی گلستان خبر داد و گفت: دولت جدید اهتمام ویژهای به بحث مسکن داشته است.
طبق گفته سرپرست بهزیستی گلستان ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای مسکن دو معلول و تک معلول بوده و در سال گذشته اعتبارات این بخش ۴۳ میلیارد تومان بلاعوض بود.
وی در خصوص اشتغال هم گفت: در سال گذشته ۵۶ میلیارد تومان اعتبار داشتیم که توانستیم هزار و ۱۴۶ شغل ایجاد کنیم.
کیانی بیان کرد: دو هزار و ۵۷۷ خانوار دو معلول، ۲۳۴ خانوار سه معلول، ۳۰ خانوار ۴ معلول و ۱۰ خانوار پنج معلول در گلستان داریم.
به گفته سرپرست بهزیستی گلستان کل افراد دارای معلولیت در استان ۵۲ هزار و ۳۰۰ خانوار هستند.
نظر شما