۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۳۸

به ریاست معاون اول‌ رئیس جمهور؛

جلسه هماهنگی اجرای طرح‌های اولویت‌دار آذربایجان غربی برگزار شد

جلسه هماهنگی اجرای طرح‌های اولویت‌دار آذربایجان غربی برگزار شد

ارومیه - جلسه هماهنگی و بررسی اجرای طرح‌های اولویت‌دار آذربایجان غربی به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور برگزار و بر اتمام و اجرای طرح‌های محرومیت زدایی در این استان تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه با اشاره به مطالبات و تأکیدات رئیس جمهور در خصوص احیای دریاچه ارومیه مقرر شد، طرح‌های مرتبط با احیای این دریاچه هر چه سریع‌تر عملیاتی شود.

معاون اجرایی رئیس جمهور، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ورزش و جوانان، راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم و تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، استاندار آذربایجان غربی، معاونین و مسؤولین دستگاه‌های مربوطه و استانی در این جلسه حضور داشتند و توافقات دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل برای اجرای طرح‌های اولویت‌دار این استان در حوزه‌های مختلف بررسی و تصویب شد.

همچنین در این جلسه بر ضرورت اجرایی و عملیاتی شدن هر چه سریع‌تر طرح‌های مرتبط با حوزه گردشگری، نیرو، ورزش و جوانان، خانواده و زنان، صنعتی، کشاورزی، آموزشی، بهداشتی، درمانی و عمرانی و زیرساختی استان آذربایجان غربی به منظور اشتغالزایی و توسعه و آبادانی این استان تاکید شد.

کد مطلب 5493299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha