پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان فارس مطرح کرد؛

نقش انکارناپذیر صنعت ساختمان در ایجاد فرصت‌های سرمایه گذاری

نقش انکارناپذیر صنعت ساختمان در ایجاد فرصت‌های سرمایه گذاری

شیراز - رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان فارس گفت: صنعت ساختمان نقش ویژه ای در ایجاد فرصت‌های سرمایه گذاری و تولید ثروت داشته و نمایشگاه ساختمان نیز بهترین فرصت برای دستیابی به این مهم است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی زوربخش بعد از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شرایط حاضر اقتصادی باید به ظرفیت‌های بازاریابی و توسعه مبادلات تجاری صنعت نمایشگاهی توجه بیشتری شود.

وی گفت: با رقابتی شدن این صنعت و بالا رفتن استانداردهای کیفی، تنوع محصولات داخلی رو به افزایش می‌رود و با تکیه بر فناوری‌های جدید و حمایت از فن‌آوران ساختمانی و استارت آپ ها این حلقه تکمیل تر می‌شود؛ بدیهی است در این شرایط می‌توانیم بهبود وضعیت صنعت ساختمان در بحث کیفی سازی را شاهد باشیم.

وی به ضرورت افزایش سهم صنعتی‌سازی و استفاده از دانش و تکنولوژی‌های جدید در چرخه ساخت و ساز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر کمتر از پنج درصد از ساختمان‌های کشور با رویکرد صنعتی ساخته می‌شوند و این حالی که میانگین صنعتی‌سازی ساختمان در بسیاری از کشورها بیش از ۴۰ درصد است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان فارس در ادامه به اهمیت مبحث مصرف انرژی در ساختمان اشاره کرد وگفت: عدم رعایت استانداردهای صحیح در این حوزه، سبب اتلاف انرژیِ ۳۰ تا ۴۰ درصدی از دیوارهای ساختمان می‌شود؛ متأسفانه ضعف‌های موجود در این زمینه و عدم رعایت استانداردهای لازم، باعث شده هدر روی انرژی در ساختمان‌های ایران پنج برابر اروپا باشد. در یک نگاه کلی عواملی همچون طراحی نامناسب حرارتی، عایق بندی غیر اصولی سیستم‌های گرمایشی، دیوارهای بدون عایق، وضعیت نامناسب سقف، کیفیت نامطلوب درب‌ها، درز پنجره‌ها و همچنین عدم استفاده از کنترل کننده‌های گرمایشی موجب هدر رفت انرژی در بخش خانگی می‌شوند.

زوربخش با عنوان اینکه نمایشگاه ساختمان و ارائه دستاوردهای جدید در این نمایشگاه می‌تواند مدخلی برای افزایش راندمان مصرف انرژی باشد، اظهار کرد: ارائه جدیدترین دستاوردهای مصالح و تجهیزات در نمایشگاه‌های صنعت ساختمان و استفاده اصولی از این تجهیزات در چرخه ساخت و ساز، می‌تواند به بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان‌ها کمک نماید.

به گفته وی سازمان نظام مهندسی ساختمان فارس نیز برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها از طریق اجرایی کردن مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان عزمی جزم دارد.

کد خبر 5527499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha