پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۸

مسئول انجمن جودوی دانش آموزی خراسان جنوبی اعلام کرد؛

انتخاب نفرات برتر جودوی آموزشگاه ها برای حضور در اردوی تیم استانی

انتخاب نفرات برتر جودوی آموزشگاه ها برای حضور در اردوی تیم استانی

بیرجند- مسئول انجمن جودوی دانش آموزی خراسان جنوبی از برگزاری مسابقات استعدادهای برتر جوانان آموزشگاه های استان با شرکت ۴۲ورزشکار و دعوت از نفرات برتر برای حضور در اردوی تیم استان خبر داد.

مهدی حکیم زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: مسابقات جودوی استعدادهای برتر نوجوانان متوسطه اول آموزشگاه‌های استان با شرکت ۴۲ ورزشکار از بیرجند، قاین و سرایان در مدرسه جودوی بیرجند برگزار شد.

به گفته وی در پایان این رقابت‌ها امیر حسین چدانی در ۳۹ کیلوگرم از قاین، کوروش خواجه احمدی در ۴۲ کیلوگرم از بیرجند، بهنام سپاهی در ۴۶ کیلوگرم از بیرجند، مهدی اسماعیلی در ۵۰ کیلوگرم از بیرجند، معین بابائیان در ۵۵ کیلوگرم از بیرجند، داریوش خواجه احمدی در ۷۳ کیلو گرم از بیرجند به عنوان نفرات اول انتخاب شدند.

وی اضافه کرد: ابوالفضل قاسمی در ۸۱ کیلو گرم از بیرجند بدون حریف اول شد و سعید عربی در ۳۹ کیلوگرم از سرایان، محمد رضا دلخوش در ۴۲ کیلوگرم از بیرجند، محمد حسین رجبی در ۵۰ کیلوگرم از بیرجند، رضا چدانی در ۵۵ کیلوگرم از قاین به عنوان نفرات دوم انتخاب شدند.

حکیم زاده تصریح کرد: همه این ورزشکاران به اردوی تیم استان دعوت شدند و در پایان اردو با نظر شورای فنی افراد برتر به عنوان اعضای تیم استان به مسابقات آموزشگاه‌ها در اصفهان اعزام خواهند شد.

کد خبر 5541853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha