۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۶

معاون وزارت بهداشت خبر داد؛

افزایش سرانه تخت‌های بیمارستانی ایلام با افتتاح بیمارستان رازی

افزایش سرانه تخت‌های بیمارستانی ایلام با افتتاح بیمارستان رازی

ایلام-معاون درمان وزارت بهداشت از افزایش سرانه تخت‌های بیمارستانی ایلام با افتتاح بیمارستان رازی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید کریمی ظهر سه شنبه در بازدید از بیمارستان‌های ایلام در خصوص راه اندازی بیمارستان رازی ایلام نیز گفت: با تکمیل زیر ساخت‌های این بیمارستان و راه دسترسی آن وزارت بهداشت آمادگی کامل برای افتتاح این طرح بزرگ درمانی را دارد.

وی با اشاره به اینکه استان ایلام از نظر سرانه تخت از میانگین کشوری پایین‌تر است، اضافه کرد: با افتتاح بیمارستان رازی ایلام ۳۰۰ تخت به تخت‌های استان اضافه می‌شود که از میانگین کشوری بالاتر خواهد رفت.

معاون درمان وزارت بهداشت در خصوص تامین نیروی متخصص بیمارستان رازی ایلام نیز مطرح کرد: با توجه به اینکه شعار وزارت بهداشت عدالت و تعالی نظام سلامت است در تلاش هستیم تا در توزیع نیروی متخصص و اختصاص امکانات نگاه ویژه‌ای به استان ایلام داشته باشیم.

کد خبر 5542317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha