پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۱

معاون شهرسازی و معماری شهرداری سنندج:

بیش از ۵۰ درصد از جمعیت شهر سنندج در بافت فرسوده ساکن هستند

بیش از ۵۰ درصد از جمعیت شهر سنندج در بافت فرسوده ساکن هستند

سنندج- معاون شهرسازی و معماری شهرداری سنندج گفت: بیش از ۵۰ درصد مردم مرکز کردستان در بافت‌های قدیمی و فرسوده ساکن هستند که اخطارهای لازم برای بهسازی و مقاوم سازی به آنان داده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، امید جعفری روز پنج شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های انجام شده بیش از ۵۰ درصد از جمعیت شهر سنندج در مناطق حاشیه و بافت فرسوده ساکن هستند.

وی افزود: براساس قانون تذکرات لازم از سوی شهرداری سنندج به مالکان بافت فرسوده در مرکز شهر و سایر نقاط داده شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری سنندج اظهار کرد: رویکرد ما در بافت فرسوده، نوسازی، بازآفرینی و بهسازی است که دستگاه‌ها و بخش‌های مختلفی در راستای تحقق این مهم باید تلاش کنند.

جعفری خاطرنشان کرد: نوسازی واحدها و املاک واقع در بافت‌های فرسوده براساس طرح تفصیلی در راستای پیشگیری از اتفاقات ناگوار و همچنین ایجاد بستر برای خدمات رسانی بیشتر به شهروندان به عنوان یک اولویت مهم مورد توجه این شهرداری است.

وی افزود: در زمینه بازآفرینی و بهسازی بافت فرسوده بخش‌های مختلف و خود مالکان باید پای کار بیایند در غیر این صورت به نتیجه‌ای نخواهیم رسید.

جعفری خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات در این حوزه مالکان ساختمان‌هایی هستند که دربافت تاریخی قرار گرفته و با محدودیت‌هایی از سوی میراث فرهنگی در ساخت و ساز مواجه هستند.

وی افزود: بخشی از ساختمان‌ها نیز در لیست آثار ملی ثبت شده و جز آثار با ارزش محسوب می‌شوند در نتیجه اجازه هیچگونه دخل و تصرفی در آنها وجود ندارد.

جعفری اعلام کرد: نقاط بحرانی در بافت‌های قدیمی و فرسوده سطح شهر مشخص و تذکرات لازم نیز به مالکان داده شده است.

وی افزود: با توجه به حادثه متروپل دستورالعمل جدید برای احصای مناطق بحرانی و پرخطر شهر داده شده است و در همین راستا طرح بروزرسانی اطلاعات و بازطراحی محلات «سرتپوله»، «آقا زمان» و «قطارچیان» در دستور کار قرار گرفته و در آینده نزدیک به مشاور داده می‌شود.

جعفری اظهار داشت: طرح ساماندهی هسته مرکزی شهر سنندج با توجه به قرار گرفتن در بافت تاریخی در دستور کار قرار گرفته که در اجرای آن از توان و ظرفیت مشاورین متخصص توانمند بهره گرفته می‌شود.

کد خبر 5543595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha