۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۳:۱۸

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی کردستان:

وضعیت هوای کردستان تا پایان هفته جاری پایدار خواهد بود

وضعیت هوای کردستان تا پایان هفته جاری پایدار خواهد بود

سنندج- معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی کردستان گفت: از روز یکشنبه تا پایان هفته وضعیت هوای استان پایدار است و بجز وزش باد و گرد و خاک رقیق پدیده دیگری مشاهده نمی‌شود.

علی پناهی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در شبانه روز گذشته نیز شاهد بارش باران در برخی از نقاط استان بودیم که روستای «قجور» در بیجار با ۱۰ میلی‌متر، یاسوکند ۶ میلی متر و «بابارشانی» یک میلی‌متر بیشترین میزان بارش را داشتند.

وی افزود: در شبانه روز گذشته روستای «سلین» سروآباد با دمای ۴۶ درجه سانتیگراد دومین نقطه گرم کشور و گرم‌ترین نقطه استان بود و روستای «قاملو» قروه با دمای ۱۳ درجه خنک‌ترین نقطه استان بوده است.

پناهی خاطرنشان کرد: از روز یکشنبه تا پایان هفته وضعیت هوای استان پایدار است و بجز رشد پوشش ابر، وزش باد و گرد و خاک رقیق پدیده دیگری مشاهده نمی‌شود.

وی افزود: از روز دوشنبه دمای هوای استان روند افزایشی خواهد داشت و به طور میانگین دما از یک تا سه درجه گرم‌تر می‌شود.

کد مطلب 5551697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha