۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۲۳:۳۲

محسن رضایی از مصدومان حمله تروریستی ایذه عیادت کرد

محسن رضایی از مصدومان حمله تروریستی ایذه عیادت کرد

اهواز - معاون اقتصادی رئیس جمهور با حضور در بیمارستان‌های اهواز از مجروحان بستری شده ناشی از حمله تروریستی ایذه عیادت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی که به خوزستان سفر کرده است شامگاه جمعه از مصدومان حمله تروریستی ایذه که در ۲ بیمارستان اهواز بستری هستند، عیادت کرد.

محسن رضایی با حضور در بیمارستان گلستان اهواز ضمن عیادت از مجروحان حمله تروریستی ایذه، از نزدیک در جریان روند درمان این مجروحان قرار گرفت.

در این دیدار مسئولان درمانی توضیحات لازم را درباره آخرین وضعیت جسمانی این مجروحان بیان کردند.

معاون اقتصادی رئیس جمهور از خداوند سلامتی و شفای عاجل مجروحان را مسئلت کرد.

رضایی صبح امروز با حضور در ایذه در آئین تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی این شهر حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

در حمله تروریستی شامگاه چهارشنبه ۲۵ آبان در ایذه که مردم و حافظان نظم و امنیت به رگبار بسته شدند هفت نفر شهید و هشت نفر دیگر مجروح شدند.

۶ مجروح این حمله به بیمارستان گلستان اهواز و چهار مجروح به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز منتقل شدند که ۲ نفر آنها به شهادت رسیدند.

۲ نفر از مجروحان نیز پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شدند.

کد مطلب 5635016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha